Oldal frissítése

Feiyu Tech a1000 készlet

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Feiyu Tech a1000 készlet

A Feiyu Tech a1000 készlet alkalmas kamerákra, kamerákra és okostelefonokra, amelyekkel videókat készíthet és készíthet.A kettős összecsukható fogantyúval együtt fényképezheti a mellékelt fényszórókat, mikrofont és egyéb tartozékokat. A kiváló minőségű 3- tengelyes stabilizációs kialakításnak köszönhetően minimális rezgést és képfelvételt biztosít . Az a1000 a Bluetooth vezeték nélküli technológiát használó okostelefonokkal kommunikál, ezért nincs szükség felesleges kábelekre. a stabilizátor lehetővé teszi a méretezést. A standard stabilizáció mellett az a1000 dinamikus időeltolást és Bluetooth kommunikációt is kínál. 

A Feiyu Tech a1000 mobiltelefon-stabilizáló legfontosabb jellemzői

  • A stabilizátor tökéletesen kiegyensúlyozott képet biztosít rezgés és túlzott rezgés nélkül
  • Bluetooth-kapcsolat
  • Minden 1,7 kg-os kamerához használható
  • Állványtábla kamerák, digitális tükörreflexes fényképezőgépek és egyéb eszközök csatlakoztatásához
  • Speciális funkciók, mint az objektumkövetés, a dinamikus időzítés vagy az integrált selfie bár
  • A Feiyu Tech a1000 legfeljebb 12 óráig tart
  • A kettős fogantyú lehetővé teszi a tartozékok hozzáfűzését a fényképezőgéphez a szálaknak köszönhetően

Lőni profiként

Feiyu Tech a1000 készletlehetővé teszi egyedi, stabilizált felvételek készítését videoklipeken, reklámoApproxan vagy klasszikus videóApproxan. Különleges örömnek köszönhetően a képarányokat bonyolult kézi szerkesztés nélkül állíthatja be. A stabilizátoron értékelni fog egy olyan kábelt is, amellyel távolról vezérelheti az idő leteltét, zárját, önkioldóját és így tovább.

Kifinomult algoritmus

A Feiyu Tech kihasználta legújabb ismereteit az a1000 stabilizátor készítésében és új chip készítését. Ez kiváló stabilizációt és hosszú élettartamot biztosít. A stabilizátor automatikusan kiegyensúlyozza a fényképezőgép bármilyen súlyát, így nem kell valami bonyolultat beállítani. Az új konstrukció 360 fokos forgatást tesz lehetővé.

Kód:  SB810v2
Termékszám:  a1000 kit
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20