Oldal frissítése

Feiyu Tech a1000

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Feiyu Tech a1000

A Feiyu Tech a1000 alkalmas kamerákra, kamerákra és okostelefonokra, amellyel videókat készíthet és készíthet. A kiváló minőségű 3- tengelyes stabilizációs kialakításnak köszönhetően minimális rezgést és képfelvételt biztosít . Az a1000 a Bluetooth vezeték nélküli technológiát használó okostelefonokkal kommunikál, ezért nincs szükség felesleges kábelekre. a stabilizátor lehetővé teszi a méretezést. A standard stabilizáció mellett az a1000 dinamikus időeltolást és Bluetooth kommunikációt is kínál. 

A Feiyu Tech a1000 mobiltelefon stabilizátorának legfontosabb jellemzői

  • A stabilizátor tökéletesen kiegyensúlyozott képet biztosít rezgés és túlzott rezgés nélkül
  • Bluetooth-kapcsolat
  • Minden 1 kg-os kamerához használható
  • Állványtábla kamerák, digitális tükörreflexes fényképezőgépek és egyéb eszközök csatlakoztatásához
  • Speciális funkciók, mint az objektumkövetés, a dinamikus időzítés vagy az integrált selfie bár
  • A Feiyu Tech a1000 legfeljebb 12 óráig tart

Lőni profiként

Feiyu Tech a1000lehetővé teszi egyedi, stabilizált felvételek készítését videoklipeken, reklámoApproxan vagy klasszikus videóApproxan. Különleges örömnek köszönhetően a képarányokat bonyolult kézi szerkesztés nélkül állíthatja be. A stabilizátoron értékelni fog egy olyan kábelt is, amellyel távolról vezérelheti az idő leteltét, zárját, önkioldóját és így tovább.

Kifinomult algoritmus

A Feiyu Tech kihasználta legújabb ismereteit az a1000 stabilizátor készítésében és új chip készítését. Ez kiváló stabilizációt és hosszú élettartamot biztosít. A stabilizátor automatikusan kiegyensúlyozza a fényképezőgép bármilyen súlyát, így nem kell valami bonyolultat beállítani. Az új konstrukció 360 fokos forgatást tesz lehetővé.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Tulajdonságok

Tulajdonságok Állványmenet

Anyag

Anyag Alumínium öntvény
Foganytú anyaga Gumi fogantyú
Kód:  SB810v1
Termékszám:  a1000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10