Oldal frissítése

Feiyu SPG Live

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Feiyu SPG Live

Fantasztikus kézi képstabilizátor

A Feiyu SPG Live bemutatja a háromtengelyes kézi képstabilizátort, mely maximum 5,7" képátlójú okostelefonokhoz használható. A Feiyu SPG Live lehetővé teszi a professzionálist rögzítést a kép stabilizálását biztosító motorok segítségével. 

Könnyen rögzíthető telefon

A Feiyu SPG Live Clip-on rendszere lehetővé teszi, hogy telefonját nagyon könnyen rögzíthesse hozzá. A 360°-os joystick, és az egygombos távirányító segítségével kamerázás közben is nagyon egyszerűen irányíthatja.

Több mint egy egyszerű stabilizátor

A Feiyu SPG Live automatikusan állítja be a függőleges irányt, működtethető Bluetooth indítóval és távirányítóval egyaránt. Nagy előnye még a többféle mód beállításának lehetősége. Ezen kívül automatikusan megtalálja a telefon súlypontját, és lehetséges a telefon töltése a stabilizátorban is. Ha szereti megörökíteni környezetét, fényképezni, videózni, akkor ez a stabilizátor nem hiányozhat a felszereléséből!

Kiemelt tulajdonságok

  • Fantasztikus háromtengelyes tartó
  • motoros képstabilizátor
  • Automatikus függőleges irány
  • Bluetooth indító
  • A stabilizátorhoz csatlakoztatva tölthető a telefon
  • Clip-on rendszer a telefon egyszerű rögzítéséhez
  • Egyszerű irányítás: 360° joystick, egygombos távirányító
  • Kiegészítők széles skálája
Kód:  SB810z6h
Termékszám:  PFY-029

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20