Oldal frissítése

Feiyu MG V2 Lite

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Feiyu MG V2 Lite

Mindig is szerette volna olyan tökéletességgel rögzíteni a videóit, mint azt a mozgó operatőrök teszik, a videó tökéletesen stabil végeredményével? Most elérkezett annak a lehetősége, hogy ezt Ön is megteheti, a lenyűgöző filmes technológia kiváltságainak és a készülék továbbfejlesztésének köszönhetően. A Feiyu MG V2 Lite hatékonysága abban rejlik,, hogy korszerű érzékelők és motoros rendszer jellemzi, képes tökéletes felvételt készíteni a nehéz, tükörreflexes vagy tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépek helyváltoztatása esetén is, mindez minimalista kivitelezésben érkezik el Önhöz.

A Feiyu MG V2 Lite stabilizátor főbb jellemzői

  • Tökéletesen stabil felvételek mindenki számára
  • A teljes körű mozgás (360°) 3 tengelyen
  • Egyszerűsített rendszer kiegyensúlyozás
  • Egyetlen gomb és a joystick
  • Bluetooth távirányítás okostelefonjáról és firmware frissítés
  • Könnyűszerkezetes precíziós CNC gyártás
  • Az alkalmas kamerák maximum súlya 1630 g
  • Hordtáska és tartozékok

Nem bonyolult! A Feiyu MG V2 Lite mindenki számára alkalmas

Az igazi varázsa abban rejlik, hogy professzionális eredményt biztosít mindenki számára, legyen az akár kezdő hobbista vagy profi. Helyezze be a készülékét a három lábbal biztosított állványba, tegye az elemeket a helyére, biztosítsa a csavarok rögzítését és máris készen áll a felvételek készítésére.  Ha a kamera magasabb helyzetben van vagy a lencse nem a szabványos helyzetben van beállítva, mindent az igényeinek megfelelően be tud állítani az állványon, elérve az optimális stabilizációs középállást.

Mire képes a Feiyu MG V2 Lite?

A Feiyu MG V2 Lite működtetése hihetetlenül egyszerű, hiszen csak egy gombból és egy joystick-ból áll a vezérlő rendszere. Számos különböző mód áll rendelkezésére a stabilizációra. A gomb hosszan nyomva tartásával az első módozatot aktiválhatja. A kamera irányának rögzítését a horizontra vagy a megadott irányba bármikor megváltoztathatja a joystick segítségével. A gomb kétszeri megnyomásával elindul a stabilizációs üzemmód, amellyel a szerkezet dönthető felfelé és lefelé. Elérhető opció a kamera lezárása egy fix pozícióban vagy annak 180°-os forgatása.

Műszaki adatok:

Üzemmódok:
Fix (zárolt)
Lebegő (panning billentés +)
Csak ponyva
Inverz (180 ° -os forgatás)
készenlét

Sebesség szabályozás:
Forgatás: 2 ° / s ~ 75 ° / s
Tilt: 3 ° / s @ 150 ° / s

Elemek:
Típus: 2 × 18650
Kapacitás: 2200 mAh
Elem élettartam: 6 óra
Töltés a stabilizátoron belül

Súly:
887 g (akkumulátor nélkül, kamera, lencse és egyéb tartozékok nélkül)

A csomag tartalma:
MG stabilizátor
× 3 inch csavar
Csavaros rögzítő lencse
4 x elem (18.650)
USB kábel (Micro USB 50cm)
Hordtáska

 
Kód:  SB810z6l1
Termékszám:  PFY-031

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05