Oldal frissítése

Feiyu G4GS

Feiyu G4GS

Kényelmesen készíthető stabil felvételek

Az ellenálló alumíniumból készült, háromtengelyes Feiyu G4GS kézi stabilizátor Sony sportkamerákhoz (FDR-X1000V és AS széria) vagy hasonló méretű kamerához alkalmas. Mindenekelőtt a videózás szerelmeseinek szerez nagy örömet, akik stabil felvételeket szeretnének készíteni. Új gyorsrögzítő rendszerének köszönhetően növeli a beállítható rotációs szögek tartományát.

 


Rychloupínací systém
 

Valósítsa meg alkotói vízióját

A Feiyu G4GS-segítségével nézőinek garantáltan eláll a lélegzete felvételeitől, tekintet nélkül a felvételkészítés körülményességére és kedvezőtlen feltételeire, hiszen a legkülönbözőbb beállítási szögeket használhatja alkotói víziója megvalósításához.

 


Realizujte své tvůrčí vize
 

A tökéletes mobilitás garantált

A tartó átlag feletti stabilitást biztosít, de emellett az eszköz nem fosztja meg akciókameráját talán egyik legnagyszerűbb és legpraktikusabb tulajdonságától sem, amely nem más, mint a könnyű hordozhatóság, hiszen a tartó mérete és tömege meglepően alacsony értékek között mozog.

 


Perfektně mobilní
 

Meghosszabbítja kamerája élettartamát

Kameráját a hagyományos módon, töltőkábelen keresztül töltheti, emellett a Feiyu G4GS-nek köszönhetően készüléke élettartamát meghosszabbíthatja a mellékelt kiegészítő elemcsomag segítségével.

 


Delší výdrž na baterii
 

Egyszerű vezérlés

A stabilizátor egyszerűen vezérelhető a felső részén elhelyezett nyomógomb segítségével. Csupán egyetlen gombnyomás szükséges, és máris olyan tetszés szerinti dőlésszöget állíthat be, amelyre éppen szüksége van az adott felvétel elkészítéséhez. 


Odolná konstrukce
 

Ellenálló szerkezet

A gyártás során felhasznált rendkívül ellenálló anyagok kombinációja egy olyan rendkívül strapabíró szerkezetet eredményez, amely gyakorlatilag bármilyen feltételekkel és bánásmóddal megbirkózik. E tekintetben még a legmodernebb okostelefonok teste sem versenyezhet a tartóval.


Selfie a vlogy
 

Készítsen szelfiket, és vesse bele magát a vlogolásba

A szilárd hosszabbító rúdnak köszönhetően teljesen új lehetőségek nyílnak meg a felvételkészítés terén. Készítsen megismételhetetlen szelfiket, vagy vesse bele magát videóblogolásba!

Kód:  SB810z4
Termékszám:  PFY-006

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10