Oldal frissítése

Fehér gyöngy fülbevaló Swarovski kristályokkal díszített 31151,1 (925/1000, 4 g)

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Fehér gyöngy fülbevaló Swarovski kristályokkal díszített 31151,1 (925/1000, 4 g)

Csodálatos gyöngy fülbevaló ródium bevonatú ezüstből. Az egyszerűség gyönyörködtet, erre ez a bájos fülbevaló a bizonyíték. A kis fehér gyöngyök finoman díszítik a lányok és nők fülét. Alkalmasak mindennapi viseletre, de a hozzá illő nyaklánccal és karkötővel egyedülálló választás egy különleges alkalomra. A fehér szín kihangsúlyozza a szelíd szépségét a kisgyöngyöknek. Egy gyönyörű fülbevaló öltöztet!

Az ezüst gyakran alkalmazott ékszer az iparban, elsősorban annak tulajdonságai miatt . Az egyszerű szépség és a megfizethetőség az egyik legkeresettebb divat kiegészítővé teszi minden korosztályban. Ez az elegáns ékszer a népszerű Crystal Elements kollekció része a Swarovski-tól. A fülbevaló ródium bevonatú - antioxidáns, így az ékszer megőrzi csillogását. Fényének köszönhetőenelső pillantásra nem lehet megkülönböztetni a fehér aranytól.

Anyag:
Ezüst ródium 925/1000
Öntvény:
Swarovski Elements gyöngyök
Hossz:
26 mm
Gyöngy átmérő :
10 mm-es
Tömeg:
4 g

 
 
 
 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Ékszer típus

Ékszer típusa Fülbevaló

Kirakás, kövek

Kirakás Szintetikus gyöngy

Anyag

Anyag Ezüst
Finomság Ezüst 925/1000
Ékszer tömege 5,00 g
Felületkezelés Fényes, Ródiumozott

Rögzítés fajtája

Fülbevaló bekapcsolásának módja Patentos (hagyományos)
Kód:  SP3177
Termékszám:  8590962312447

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15