Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Farelek Samoa 112427

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Farelek Samoa 112427

A francia FARELEK márka elegáns mennyezeti ventilátora praktikusságával és nagy teljesítményével biztosan le fog nyűgözni, és kivitelezése sem fog csalódást okozni. Lapátjai tökéletesen megfelelnek a mai ízlésnek. A ventilátor 3 sebességfokozatú motorral van felszerelve, amelynek köszönhetően kedvedre állíthatod a készülék sebességét. A ventilátor világítással is fel van szerelve és láncvezérelt. A készülékhez külön távirányító is vásárolható. 

Nyáron hűt, télen fűt

A Farelek Samoa nyári és téli üzemmódot is kínál. A lapátok elhelyezkedésének köszönhetően, nyáron a ventilátor lefelé fújja a levegőt és kellemes hűvös érzést nyújt. Télen azonban a lapátok ellenkező irányban forognak, ezáltal a padlón felgyülemlett hideg levegő felfelé kezd el irányulni, ahonnan a meleg levegő lentebb kerül. Ez 30%-al csökkenti a fűtési költségeket.

 

Legfontosabb jellemzők

  • Elegáns design
  • Szabályozható sebesség
  • Nyári és téli üzemmód
  • Beépített világítás
  • Távirányítóval vezérelhető

Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Világítás

Fényforrás Izzó (tartozék)

Foglalat

Foglalat E27

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 50 W
Sebességfokozat 3
Lapátok átmérője 107 cm

Típus

Típus Mennyezeti

További funkciók

Ventilátor funkciók Jobb / bal járás

Szín

Szín Fehér
Kód:  FATVE009
Termékszám:  39112427

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15