Oldal frissítése

Kerti fa asztal és padok

Kiegészítők a termékhez

Kerti fa asztal és padok

 A kerti készlet tartalmaz egy asztalt és két padot, amelyek lehetővé teszik, hogy  akár négy gyerek étkezzen a kertben vagy akár a teraszon.A gyerekek és akár a felnőttek is könnyen elfogyaszthatják harapnivalójukat együtt a saját kerti asztalukon. A kerti asztal és pad természetes anyagokból készült, fenyővel vontuk be. A termék darabokra szedve érkezik, de az összeszerelése nagyon egyszerű. Engedje meg, hogy a gyermekei a kertben üldögélhessenek a friss levegőn és vegye meg nekik ezt a kiváló fából készült asztal és pad kombinációt.
A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK és a 2009. június 18-i  a játékok biztonságáról szóló nyilatkozatnak és minden jogi normának a cseh szabályozás szerint. Természetesen a csomag tartalmaz egy megfelelőségi nyilatkozatot.

 
Kód:  HRAa7378
Termékszám:  8594180540200

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10