Oldal frissítése

Fallout 76

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Fallout 76

55%

A Fallout játéksorozat legelső multiplayer játékmódot kínáló részét csak részben készítette a Bethesda, így nem ajánlanám azoknak, akik csak ezt a verziót ismerték. Miután a játékfejlesztők, közreműködők és a szólóisták teljesen átdolgozták, mindenképpen érdekes lehet azok számára, akik szeretnek vándorolni egy olyan világban, ahol rejtélyeket fedezhetnek fel.

Fallout 76 - PC

A Fallout 76 nevű meglepetés

A legendás Fallout játék minden rajongójának a Bethesda ezúttal egy meglepetéssel készült, váratlan bejelentéssel közölték ugyanis a híres játéksorozat egy teljesen új játékának érkezését, amely a már jól ismert, atomkonfilktus uralta posztapokaliptikus világban játszódik. Alapvetően semmi pontosat nem tudunk a Fallout 76 játékáról ebben a pillanatban, de úgy sejtjük, hogy talán a játékkészítők több információval szolgálhatnak az ez évi E3 konferencián. Azt beszélik, hogy a jelenlegi rész, a Fallout New Vegas részhez hasonlóan nem kapcsolódik majd szorosan a fő szériához. A legújabb információk szerint a DayZ vagy a Rust játékok által inspirált online túlélő RPG játékra számíthatunk.

Ajánlott HW követelmények

Operációs rendszer

Windows 7 / 8.1 / 10 (64 bites)

Processzor

Intel Core i7-4790 3.6GHz / AMD Ryzen 5 1500X 3,5 GHz

Grafika

Nvidia GTX 970 4GB / AMD R9 290X 4GB

DirectX

-

RAM

8 GB

HDD

60 GB

Minimális HW követelmények

Operációs rendszer

Windows 7/8/10 (64 bites)

Processzor

Intel Core i7 4790 3.6GHz / AMD Ryzen 3 1300X 3,5 GHz

Grafika

NVIDIA GTX 780 3GB / AMD Radeon R9 285 2GB

DirectX

-

RAM

8 GB

HDD

60 GB

Tényleg készen állsz erre a játékra?

Választhatsz a gamer laptop és számítógép kínálatunkból


Kód:  WG691nad
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15