Oldal frissítése

Faitron HeatsBox STYLE+ intelligens felmelegíthető uzsonnás doboz

4,3 4 értékelés
41 190 Ft

Faitron HeatsBox STYLE+ intelligens felmelegíthető uzsonnás doboz

Élvezd a meleg ételeket, amikor csak szeretnéd

Szeretnél meleg ebédet vagy vacsorát enni, de nincs hol felmelegíteni? A Faitron HeatsBox STYLE praktikus megoldás az ételek melegen tartására. A melegítődoboz elég tágas ahhoz, hogy egy főétel egy köret vagy egy nagy adag leves is elférjen benne. A melegítő doboznak köszönhetően mindössze 15-25 perc alatt egyenletesen felmelegített ételeket fogyaszthatsz. A fűtési hőmérséklet eléri a 85 °C-os maximális hőmérsékletet, amely megakadályozza az ételek túlfőzését, és megőrzi a maximális tápértéket. Mivel adoboz viszonylag kis teljesítményű, az energiafogyasztás szinte elhanyagolható.

A Faitron HeatsBox STYLE+ főbb jellemzői

  • Mikrohullámú sütő vagy más eszköz nélküli melegítést tesz lehetővé
  • Az étel 15-25 perc alatt fogyasztható
  • Hőmérséklet karbantartási funkció
  • A Faitron HeatsBox STYLE+ megakadályozza a vitaminvesztést
  • Maximális hőmérséklet 85 °C-ig
  • Az étel egyenletesen felmelegszik a termoboxban
  • A minőségi anyagok használata biztosítja a nagyfokú tartósságot és biztonságot
  • Alacsony energiafogyasztás
  • Bluetooth-kapcsolat
  • A hőmérséklet-érzékelő figyeli a fűtés és az anyag hőmérsékletét
  • Alkalmas meleg ételek fogyasztására
  • A kivehető tál mosogatógépben mosható, a többi alkatrész nedves ruhával törölhető le
  • Kompakt kialakítás, amely alkalmas munkához vagy kiránduláshoz
  • Kísérő alkalmazás ingyenes letöltése iOS és Android rendszerekre

Modern csatlakoztathatóság Bluetooth-on keresztül

A melegítő dobozhoz ingyenesen letölthető alkalmazás áll rendelkezésedre. Segítségével beállíthatod az összes szükséges paramétert és a fűtési időzítőt. Természetesen minden beállítható közvetlenül a Faitron HeatsBox STYLE+ testén is. 

A Faitron HeatsBox STYLE+ 100%-ban lezárt

A Faitron termobox belsejében egy kivehető tál található, adagolóval, így egyértelműen szétválaszthatod a főételt és a köretet. Maga a doboz nagyon könnyen használható, mivel a csatlakoztatás után a melegítés egy percen belül megkezdődik. Nem kell átrakni az ételt, és közvetlenül a tálból fogyaszthatod el. Evés után kézzel, vagy mosogatógépben tisztítható. Egyszerűen töröld le a Faitron HeatsBox STYLE+ többi alkatrészét egy nedves ruhával. A kifinomult kialakítás és a felhasznált anyagok biztosítják, hogy a doboz100%-ban zárt legyen, így a tárolás és az utazás során az étel pontosan ott marad, ahová való - a dobozban. A könnyű és kompakt kialakításnak köszönhetően a Faitron HeatsBox STYLE+ készüléket bárhová magaddal viheted.

Szigorú élelmiszer-minősítéseknek megfelelő anyagok

A Faitron HeatsBox STYLE+ kiváló minőségű és nem mérgező anyagokból készült, ezért az élelmiszerek nem szennyeződhetnek a tárolás és a melegítés során. A dobozhoz 1,5 méteres kábel tartozik, amely lehetővé teszi, hogy a dobozt a konnektortól nagyobb távolságra helyezd el. Kikapcsolás után a Faitron HeatsBox STYLE+ gyorsan lehűl, hogy minimálisra csökkentse az égési sérülések kockázatát. 


Paraméterek

Jellemzők

Tömeg 1,04 kg
Szintek száma 1
Kód:  Fai23_03
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HB-03-102B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15