Oldal frissítése

Fából készült óra - ??bohóc, nyúl

Kiegészítők a termékhez

Fából készült óra - ??bohóc, nyúl

A különleges fa óra, rajta bohócos vagy nyuszis ábrázolással, tökéletes ajándék lehet gyermeke számára. Segítségével megtanulhatják a számokat illetve megismerhetik az órát, valamint fejleszthatik motoros készségeiket és koncentrációjukat. Az egyes számok kivehetőek, és csak a megfelelő helyre passzolnak. Az óramutatók mozgathatóak, így bármikor kedve szerint állíthatja rajta az időt. Máris kezdődhet a játékkal egybekötött tanulás! 

Az óra főbb jellemzői

  • Fából készült óra - bohóc vagy nyúl ábrázolással (rendelésében kérjük jelezze, hogy melyiket szeretné)
  • A Studo Wood márkájú fajátékok gyűjteményéből
  • Minőségi tervezés és anyagok
  • A számok kivehetőek, az óramutatók mozgathatóak
  • A gyermekek megismerhetik az órát,megtanulhatják a számokat valamint fejleszthetik motoros készségeiket és koncentrációjukat
  • 3 éves kortól ajánlott

Méretek:
30 × 30 × 2 cm

Anyaga:
Fa

Megjegyzés:
Rendelésében kérjük jelezze, hogy melyik ábrázolással szeretné az órát (bohóc vagy nyúl). Az ár egy darab órára vonatkozik.

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48 / EK  2009 június 18-i, a játékok biztonságáról és minden cseh jogi normáról szóló szabályozásnak. Természetesen rendelkezik megfelelőségi nyilatkozattal is.

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Fa

Tulajdonságok

Típus Formaberakó puzzle
Rendeltetés Beltéri
Motívum Óra
Kód:  HRAif3205
Termékszám:  8592525008392

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15