Oldal frissítése

FA Soft & Caring Acai Berry 3x 500 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FA Soft & Caring Acai Berry 3x 500 ml

Pótló folyékony arcápoló szappan Fa NutriSkin Acai Berry hét tápláló összetevővel. A krémszappan óvatosan megtisztítja a kezét, miközben biztosítja a szükséges gondosságot. Az acai gyümölcsök inspiráló illata serkenti az érzékeit. A Fa NutriSkin Acai Berry szappan biztosítja az Ön számára ellenállhatatlanul puha és sima kézbőr. Az egyedülálló összetétele 7 tápláló anyag kombinációjával a D-pantenolt, a B3-vitamint és számos olyan aminosavat tartalmaz, amely a bőr fontos része. A Fa NutriSkin Acai Berry folyékony szappan dermatológiailag tesztelt. A praktikus cserepatron segítségével akár 70% csomagolóanyagot is megtakaríthat, mint az 500 ml-es Fa folyékony szappan 2 szivattyúpalackban (2 x 250 ml).

A legfontosabb tények a Fa Acai Berry szappanról

  • Gyakorlati pótlás Fa NutriSkin acai bogyószappannal
  • Folyékony szappan 7 tápláló összetevő egyedi kombinációjával
  • Ellenállhatatlanul puha és puha bőr
  • Inspiráló aromájú acai bogyós gyümölcsök az érzékek számára
  • A szappan Fa NutriSkin Acai Berry bőrgyógyászatilag tesztelt

Használat:
Nedves bőrön és óvatosan habosodjon. Ezután alaposan öblítse le.

Összetétel:
Aqua, Nátrium-lauril-szulfát, Cocamidopropyl betain, Nátrium-klorid, Glicerin, Valine, Arginin, Pantenol, Taurine, Proline, Glicin, Tejsav, Nátrium-laktát, Niacinamide, Parfüm, Propilén-glikol, Laureth-2, PEG-7 gliceril-ko-koát, PEG-55 propilénglikol-oleát, Sztirol / akrilát kopolimer, Citromsav, Benzil-szalicilát, Butil-fenil-metil-propion, Hexyl fahéj, Limonene, Nátrium benzoát, Nátrium-szalicilát

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 1 500 ml

Szappan típus

Szappan típus Folyékony szappan
Kód:  MYD111s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10