Oldal frissítése

Fa bébihinta gyöngyökkel

4,7 24 értékelés
9 590 Ft

Fa bébihinta gyöngyökkel

Gyermeked számára ideális választás ez a fából készült hinta, melyet színes fagyöngyök díszítenek minden oldalról és extra kiesésgátló pántokkal rendelkezik. Tökéletes megoldás, hogy a totyogók megismerkedjenek a kerttel, melynek fénypontja lesz számukra ez a hinta. A kiváló minőségű fa és a színes vidámságot árasztó fagyöngyök sok-sok vidám percet szereznek majd gyermekednek. A karabiner kapcsok (melyek nem tartozékok) segítségével rögzíthető a hinta egy már meglévő szerkezethez. A fém kampók és a karabíner kapcsok (ami nem tartozék) használatával rögzítheted egy erős faágra is a hintát. Bármilyen életkorú gyermek használja a hintát, megbízható felnőtt állandó felügyelete szükséges. 

Műszaki adatok: 

Anyaga:
fa

Ajánlott kor: 
12 hónapos kortól

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009. június 18-i 2009/48 /EK a játékok biztonságáról szóló irányelveinek a cseh szabályozásnak megfelelően.Természetesen a termék rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek
Rendeltetés Uniszex

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 1 éves kortól

Tulajdonságok

Kivitel Felakasztható
Hinta típusa Ülő
Elhelyezés Kertbe, Lakásba
Ülőhelyek száma Együléses
Biztonsági funkciók Védőkorlát, Kiesés elleni biztosíték
Felszerelés Háttámla

Szín

Szín Barna, Többszínű

Anyag

Keret Fa
Hintaülés Fa

Méretek

Szélesség 30 cm
Magasság 112 cm
Maximális felfüggesztési hossz 112 cm

Anyag

Anyaga Fa
Kód:  BGJ069
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  691621047712

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10