Oldal frissítése

Fa Puzzle 3D - Motorkerékpár tricikli

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Fa Puzzle 3D - Motorkerékpár tricikli

Merüljön bele a lenyűgöző RoboTime Puzzle 3D-s világába! Ezt a fából készült 3D puzzle-t úgy tervezték, hogy különféle ragasztók, csavarok, vagy egyéb eszközök nélkül össze lehessen rakni, az egyes részeket összeillesztve. Az alkotórészek könnyedén összenyomhatóak és összehajthatóak, így az adott forma egyszerűen kirakható arajzolt ismertető alapján. A készlet falemezekből készült, és megfelel minden előírásnak és tesztnek, melyek az európai piacra vonatkoznak. Ezt a 3D játékot 3 évnél idősebb gyermekek számára tervezték, de akár az idősebbek is örömükek lelhetik benne.

A fából készült "tricikli" motorkerékpár egy nagyon elegáns modell, melyet bárki haza vihet. Szerezze be Ön is ezt a motorkerékpárt, és díszítse vele otthonát! Ez a játék akár kombinálható az ehhez hasonló termékekkel. Ne szabjon határt képzelőerejének!

Műszaki adatok:

Forma:
Motorkerékpár "tricikli"

Ajánlott kor:
3 éves kortól

Anyaga:
Fából készült lemezek - minőségi balsafa

Az összeszerelt modell méretei:
135 x 110 x 70 mm

Kód:  RBT038
Termékszám:  6946785101683

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20