Oldal frissítése

EZVIZ W2D

EZVIZ W2D

Központi egység egyszerre akár hat kamerához

Az EZVIZ W2D vezeték nélküli központi egység beépített szirénával rendelkezik és WiFi kapcsolaton keresztül egyszerre akár hat darab C3A kamera is csatlakoztatható hozzá. Nem beszélve a mobil eszközökön keresztüli távvezérlésről. Az elegáns, fehér színű, minimalista megjelenésnek köszönhetően minden modern lakásba tökéletesen illik majd.



Az EZVIZ W2D központi egység fontos tulajdonságai

  • Akár hat darab C3A kamera csatlakoztatása
  • 2× antenna
  • Vezeték nélküli kapcsolat WiFi felületen keresztül
  • Beépített 100 dB teljesítményű szirénával
  • Vezetékes kapcsolat - 1x RJ-45 10/100 Mbps (WAN)
  • Elsősorban beltéri használatra készült
  • Egy DC 5V adapterrel rendelkezik

Nagyobb vezeték nélküli lefedettség

A központi egység két nagy teljesítményű antennájának köszönhetően páratlan vezeték nélküli lefedettséget kínál. Nem beszélve a nyolchónapos üzemidőről. Gyanús tevékenységek észlelése esetén a 100 dB teljesítményű beépített sziréna azonnal működésbe lép majd.


Vezetékes kapcsolat routerekhez

A központi egység hagyományos RJ-45 10/100 Mbps (WAN) felületen keresztül is csatlakoztatható a routerhez. A kamerákkal való kommunikációhoz azonban vezeték nélküli WiFi kapcsolatot használ. A készülék egy DC 5V adapterrel rendelkezik és elsősorban beltéri használatra készült.


Biztonság a kezedben

Az EZVIZ APP (Android, iOS) névre keresztelt mobilalkalmazás segítségével távolról is megnézheted és rendszerezheted a csatlakoztatott kamerák, riasztók és NVR berendezések felvételeit, kezelheted a biztonsági riasztásokat és valós idejű, kétirányú kommunikációt folytathatsz az okostelefonodon vagy a tableteden keresztül.




Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német, Szlovák, Magyar

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Biztonsági rendszer

Készülékek száma

Berendezések max. száma 6

Rendeltetés

Rendeltetés Központi egység
Kód:  Ezvz01g
Termékszám:  CS-W2D-EUP

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05