Oldal frissítése

EZVIZ Mini O (C2C) 720p

4,9 12 értékelés

EZVIZ Mini O (C2C) 720p

Kompakt Wi-Fi kamera távoli hozzáféréssel

A vezeték nélküli EZVIZ Mini O Plus Wi-Fi biztonsági kamera kompakt méretei ellenére lehetővé teszi az otthonod minőségi megfigyelését, mindezt részletes HD felbontásban, éjjellátó funkcióval és kétirányú kommunikáció lehetőségével. A kamerát egy olyan mobilalkalmazáshoz csatlakoztathatod, amely valós idejű megfigyelést biztosít az otthonod szinte minden szögletében. A készülék mágneses alappal és telepítőkészlettel érkezik, így könnyen telepítheted azt a falra vagy a plafonra. A rugalmas 360°-os konzol gondoskodik az objektív könnyű beállításáról a kívánt szögben.



Az EZVIZ Mini O Plus (C2C) Wi-Fi kamera legfontosabb jellemzői

  • Kompakt méret
  • 720 p HD felbontású felvétel
  • 2,4 GHz és 5 GHz vezeték nélküli Wi-Fi interfész
  • Széles, 111°-os látószög
  • Éjjellátás 7,5 méteres tartományban
  • Kétirányú audio-kommunikáció
  • Lehetőség a felvételek mentésére mikro-SD kártyára (legfeljebb 128 GB), vagy az Ezviz Vault Plus vagy Vault Live eszközök egyikére
  • Egyszerű telepítés

Széles látószög

Az EZVIZ Mini O Plus kamera részletes HD (720 p) felbontásban készíti el a videofelvételeket. Ultra széles, 111°-os látószögű objektívvel tágasabb terület megfigyelésére képes, így még a legkisebb részleteket sem téveszted szem elől.



Automatikus éjszakai üzemmód

Amikor besötétedik, a kamera automatikusan átvált éjjellátó módba, amely 7,5 méter hatótávolságú infravörös LED diódát használ. Még teljes sötétségben is képes részletgazdag és tiszta felvételek rögzítésére, ezáltal a hét minden napjának 24 órájában tökéletes áttekintést nyújt arról, hogy mi történik az otthonodban.




Kétirányú kommunikáció

A beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően távolról kommunikálhatsz az otthon tartózkodó családtagokkal vagy házi kedvencekkel az EZVIZ mobilalkalmazás segítségével. Továbbá az alkalmazás fogadja a biztonsági értesítéseket is, amennyiben a kamera gyanús tevékenységre lesz figyelmes.






Két lehetőség a felvételek mentésére

A készülék minden elkészült felvételt a maximum 128 GB kapacitású mikro-SD kártyán tárol. Emellett lehetőséged van az adatokat az EZVZ NVR (Ezviz Vault Plus vagy Vault Live) platformok egyikén tárolni, így biztonsági másolatot készíthetsz a felvételekről, ha esetleg a kamera megsérül vagy a hálózat összeomlik.


Biztonság karnyújtásnyira

Az EZVIZ APP mobilalkalmazás segítségével (Android, iOS) lehetőséged van a felvételek távoli megtekintésére és rendszerezésére, fogadhatod a biztonsági értesítéseket vagy valós idejű kétirányú kommunikációban vehetsz részt. A lehető legrészletesebb felvételekről a 8× digitális zoom gondoskodik.



Paraméterek

Méret

Szélesség 58 mm
Magasság 128 mm
Mélység 38 mm

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német

Tulajdonságok

Használat Beltéri
Érzékelés Mozgás
Audio Beépített mikrofon, Beépített hangszóró

Videó

Maximális felbontás 1280 × 720 px
Zoom Digitális
Videó kompresszió H.264

Bemeneti és kimeneti nyílások

Tárhely típusa Cloud
Interfész MicroSD/SDHC slot, WiFi
Memóriakártya nyílása MicroSD
SD kártya max. méret 128 GB

Méretek

Szélesség 58 mm
Magasság 128 mm
Mélység 38 mm

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Biztonsági rendszer
Kód:  Ezvz01i
Termékszám:  CS-CV206-C0-1A1WFR

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10