Oldal frissítése

ExoMount Touch Air

4,5 27 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ExoMount Touch Air

A praktikus ExoMount TouchAir autós tartóban mobiltelefont vagy GPS-t tarthatsz. Könnyedén rászerelhető az autó szellőzőrácsára. A tartó vitathatatlan előnye, hogy sokoldalú és nagyon könnyen kezelhető. Ezt a különleges tartót bármikor használhatod, hiszen nagyon könnyű beletenni és kivenni belőle pl. a GPS-t.
Vezetés közben nem kell többet amiatt aggódnod, hogy a készüléked beesik a pedálok közé. Ha szeretnéd magaddal vinni a készüléked az autón kívülre, nagyon könnyen kiszedheted a tartóból. Az ExoMount Touch Air autós tartónak köszönhetően készüléked biztonságosan és praktikusan tárolhatod. A navigációs készülék most már csak egy karnyújtásnyira lesz tőled, és nem fog téged zavarni a kilátásban.
Természetesen az ExoMount legklasszikusabb felhasználási módja, ha telefonod helyezed bele. A tartó olyan szorosan tartja a telefont, hogy az még a legkátyúsabb úton sem fog a helyéről kiesni.
Egy másik nagy előnye, hogy a készüléket egy kézzel is könnyedén bele tudod tenni és ki tudod venni. Az ExoMount Air Touch a legtöbb szellőzőnyílással kompatibilis és 9,8 cm szélességig bármilyen mobiltelefon és GPS belehelyezhető.
Ne habozz megvásárolni az ExoMount Air Touch univerzális tartót, hogy praktikusan tudd tárolni mobiltelefonod, vagy GPS-ed. A tartó fekete színben kapható.

Kód:  EAIE002k
Termékszám:  EG-EM-TOUCH-AIR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05