Oldal frissítése

ExoMount Tablet S fekete

4,7 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ExoMount Tablet S fekete

Az ExoMount Tablet S egy univerzális tartó, amely lehetővé teszi, hogy útja során egy táblagépet vagy okostelefont használjon a navigációhoz. A táblagép könnyen ideális pozícióba helyezhető, hogy tökéletesen rálásson a képernyőre, de ne zavarja a biztonságos kilátást, vagy a műszerfal funkcionalitását, menet közben ne rázkódjon, ne ütődjön a műszerfalhoz. A tartó segítségével változtathatja a táblagép dőlésszögét, a tablet horizontális távolságát a csatlakozástól és a csatlakozás magasságát. Függőleges és vízszintes helyzetbe állítva is használhatja.
Az ExoMount tartó egy speciális tapadókorong segítségével könnyen rögzíthető a műszerfalra vagy a szélvédőre. A tapadókorong puha és alkalmazkodó anyagból készült. Alsó része nanotechnológiás felülettel van ellátva, aminek köszönhetően könnyen tapad, de könnyűszerrel leválasztható is egyben. Ha idővel csökkenne a tapadása, csak le kell öblíteni vízzel és hagyni megszáradni. A tapadókorong újra az eredeti tapadási tulajdonságokkal fog rendelkezni. 
A tartót 5.5"- 8" méretű okostelefonokhoz és táblagépekhez tervezték. Kompakt méreteinek köszönhetően összecsukva tartósan az autóban hagyható. A műszerfalra helyezett tablet a navigáláson kívül más célra is használható, például funkcionálhat kameraként, amivel rögzítheti útját, szolgálhat kommunikációs eszközként, vagy kihasználhatja multimédiás tulajdonságait.
Műszaki adatok:
Felhasználható:
5.5"- 8" méretű táblagépek
Csomagolás tartalma:
Tartó
Tapadókorong

Paraméterek

Rendeltetés

Umístění držáku Műszerfalra

Kompatibilitás

Készülék min. szélessége 13,97 cm
Készülék max. szélessége 20,32 cm
Kód:  EAIE002b
Termékszám:  EG-EMTS

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20