Oldal frissítése

EVOLVEO XXtremeCord HDMI v1.4 tapasz törött két méter

4,1 18 értékelés
Kiegészítők a termékhez

EVOLVEO XXtremeCord HDMI v1.4 tapasz törött két méter

Rendkívül magas színvonalú kábel maximális audio-vizuális élmény minden multimédiás eszközök új generációja, például. játékkonzolok, Blu-ray lejátszók, LCD és plazma TV, személyi számítógép vagy a DVB-T vevők. A kábel HDMI 1.4 specifikáció dicsekszik, hogy két új csatorna. A meglévő támogatási tömörítetlen videó és audio jelek digitális formátumban került Fast Ethernet (100 Mb / s) csatorna nagysebességű kétirányú kommunikációt, és ossza internetkapcsolat két HDMI eszközök és Audio Return Channel, amely rendelkezik az audio jelek átviteléhez a TV tuner vissza a külső erősítőhöz vagy a házimozi.
Normál specifikáció 1.4 lehetővé teszi támogatás akár négyszeres HD felbontású (4x 1080p) és 3D protokollok 3D-s játékok és a 3D házimozi alkalmazásokhoz. A kábel hármas védelme, amely radikálisan növeli elleni védelem az elektromágneses és rádiófrekvenciás interferencia. A csatlakozók 24 karátos arannyal bevont, biztosítva az optimális kapcsolatot és maximális jelátvitel. A praktikus csomagolást csatlakozó egyik oldalán a kábel használata is helyigényes létesítmények. Mindez egy élettartam-garancia és tanúsított HDMI Oneesület.
A kábel megszűnik az egyik oldalon 90 ° hajlított fix csatlakozó beépítésre helyeken nincs elegendő hely a szabványos csatlakozó.
Műszaki adatok:
csatlakozók:
HDMI 1.4: Férfi hajlított L / Férfi egyenes (kompatibilis HDMI 1.3)
24 karátos arany
Kábel hossza:
2 m
Külső hatások elleni védelem:
hármas árnyékolás
felbontás:
4096 x 2160 at 24Hz
3840 x 2160 at 24Hz / 25Hz / 30Hz
Színes profilok:
YCC601
Kód:  XX462i2l
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15