Oldal frissítése

EVOLVEO SportCam W8

3,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

EVOLVEO SportCam W8

Kamera EVOLVEO SportCam W8


 tartozékok 

 Bónusz alkalmazások 

 F 

 ellenőrzés 

 Vékony design 

Kamera EVOLVEO SportCam W8

 Felejthetetlen szabadtéri élmények 

 Az EVOLVEO SportCam W8 nagyszerű felvételeket készít Full HD felbontásban, extra széles látószöggel. Kültéren biztosan nagy hasznát veszed ennek a kamerának. Használd akár kerékpáron, motorkerékpáron, sziklamászás közben, ejtőernyős ugrásnál, vagy búvárkodásnál, a W8 kamera biztosan ellenáll a szélsőséges körülményeknek, és biztosan a legjobb minőségű felvételeket készíted el majd vele, amelyet aztán megoszthatsz családtagjaiddal és barátaiddal. 

linka
Kamera EVOLVEO SportCam W8

 Élő és time lapse videókhoz is

Az élő felvétel mellett az EVOLVEO SportCam W8 kamerával time-lapse felvételek is készíthetők. Ez lehetővé teszi a lassan mozogó jelenetek rögzítését, majd gyors lejátszását. Lenyűgöző videókat lehet vele készíteni virágzó növényekről, az égen mozgó tárgyakról, a változó időjárásról és bármiről, ami csak eszedbe jut.

linka

 Semmit sem fogsz hiányolni

Az EVOLVEO SportCam W8 a legújabb Ambarella A7L processzorral rendelkezik, így képes Full HD minőségű videó rögzítésére 60 fps képsűrűséggel. 720p felbontással a videokamera maximum 120 fps képsűrűségre képes. A felbontásnak köszönhetően lélegzetelállító slow motion videókat készíthetsz, amely minden pillanatot rögzít. A csúcskategóriás objektívnek 150°-os betekintési szöge van, az elektronikus képstabilizátor pedig lehetővé teszi bármilyen aktivitásának rögzítését kiváló minőségben.

Kamera EVOLVEO SportCam W8
linka

Nem ismer határokat

Az integrált WiFi és az EVOLVEO segítségével a kamerát a telefonoddal is vezérelheted, így indíthatod el a felvételeket. Az alkalmazás elérhető a Google Android telefonokhoz és táblagépekhez. A kamerához tartozik egy WiFi távirányító, egy 60 méterig vízálló tok. A kamerához csomagolt állványok minden helyzetre megoldást nyújtanak, a két akkumulátor pedig gondoskodik róla, hogy soha nem merüljön le.

Kamera EVOLVEO SportCam W8

Paraméterek

Érzékelő mérete 1/2,3"
Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő felbontása 16 Mpx
Kijelző mérete 2 "

Típus és működés

Típus Outdoor
Jellemzők Strapabíró, Érintéses vezérlés

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás Full HD
Max. videófelbontás Full HD (1920 × 1080)

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD, micro SDHC, micro SDXC
Támogatott formátumok JPEG
Támogatott video formátumok MP4

Szín

Szín Fekete
Kód:  JD172u6
Termékszám:  DDVW8FHD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15