Oldal frissítése

EVOLVEO PTERO GMX100

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 6 390 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2-4 db 6 290 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 5-9 db 6 230 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 10 vagy több db 6 070 Ft/db

EVOLVEO PTERO GMX100

Az EVOLVEO PTERO GMX100 gamer egér csendes gombjaival, 7000DPI felbontásával, valamint az egér tulajdonságainak teljes beállításához szükséges szoftverével biztosan lenyűgöz majd. A rendkívül csendes gomboknaknak köszönhetően könnyedén játszhatsz éjszakai csatákat anélkül, hogy bárkit megzavarnál körülötted. Az állítható felbontásbiztosítja az EVOLVEO PTERO GMX100 gamer egér pontos mozgását, valamint a legmodernebb szoftver segítségével stílusos RGB háttérvilágítást is beállíthatsz. Az EVOLVEO PTERO GMX100 gamer egér szimmetrikus ergonomikus kialakítása által jobb- és balkezesek számára egyaránt alkalmas. Az akció játékokban használható „Anti-recoil“ funkció egy belsőalgoritmusnak köszönhetően kompenzálja a fegyverek visszarántását, ezáltal javítja a lövés általános pontosságát.


Szimmetrikus kialakítású EVOLVEO PTERO GMX100 gamer egér

Az EVOLVEO PTERO GMX100 gamer egér szimmetrikus ergonómiai kialakítással örvendeztet meg, amely könnyű kezelhetőséget tesz lehetővé a bal- és a jobbkezesek számára egyaránt. Az egér ergonómiája a hosszú távú működés kényelmét is növeli. A telepítő szoftvernek köszönhetően minden gomb egyszerűen és gyorsan tetszésednekmegfelelően állítható be.

EVOLVEO PTERO GMX100 gamer egér rendkívül csendes gombokkal

Az EVOLVEO PTERO GMX100 gamer egérnek köszönhetően egész éjjel problémamentesen játszhatsz kedvenc játékoddal anélkül, hogy bárkit megzavarnál. Az egér gombjai gyakorlatilag nem adnak ki hangot ha megnyomod őket, így kattintáskor klasszikus gombként érzékelheted további kattintások nélkül.

EVOLVEO gamer egér kiváló minőségű érzékelőkkel

A minden helyzetben történő pontos mozgás biztosítása érdekében az EVOLVEO PTERO GMX100 gamer egér felbontása 800 és 7000 DPI között választható. A 125 Hz-től 1000 Hz-ig állítható válasznak köszönhetően a mozgás még különböző felületeken is pontos lesz. A szoftveren keresztüli különböző beállításoknak és a kiváló minőségűérzékelőnek köszönhetően az EVOLVEO PTERO GMX10 gamer egér tökéletes választás lelkes játékosok számára, de normál irodai tevékenységekhez is alkalmas.

EVOLVEO PTERO GMX100 gamer egér RGB háttérvilágítással

A játékélmény maximalizálása érdekében az EVOLVEO PTERO GMX100 gamer egér állítható RGB háttérvilágítással rendelkezik. A módok között gyakorlatilag bármilyen statikus színt beállíthatsz, de előre beállított változatot is használhatsz, például a villogást vagy az átmenetet. Ezenkívül az EVOLVEO PTEROGMX100 gamer egér RGB háttérvilágítása könnyen kikapcsolható, így nem zavar a munkahelyeden, és más fontos helyzetben sem.

EVOLVEO PTERO GMX100 telepítő szoftverrel a könnyű beállítás érdekében

A csúcsminőségű szoftvernek köszönhetően a EVOLVEO Ptero GMX100 gaming egeret pontosan igényeidnek és elvárásaidnak megfelelően állíthatod be. Könnyen megváltoztathatod az egyes gombok háttérvilágítását, érzékenységét, makróit és funkcióit.

EVOLVEO PTERO GMX100 gamer egér visszarántás tompító funkcióval

Az EVOLVEO PTERO GMX100 gamer egér Anti recoil funkcióval rendelkezik, amelynek köszönhetően az FPS játékokban történő célzás minden eddiginél pontosabb lesz, így soha többé nem fogod a célpontot elvéteni. A funkció a játék során bármikor be- és kikapcsolható a gombok egyszerű kombinációjával.

Az EVOLVEO PTERO GMX100 gamer egér legfőbb jellemzői

  • 7 gomb és 1 görgő
  • szoftver a tulajdonságok beállításához
  • Az „Anti Recoil” funkció biztosítja a pontosabb fényképezést
  • Állítható felbontás 800-7000 DPI
  • A gamer egér csendes kapcsolókkal rendelkezik
  • Az egyes gombok tulajdonságai beállíthatók
  • 150g-os tömeg
  • A gamer egér Macro funkciót kínál
  • Kábel hossza 1, 8m
  • Kompatibilitás: Windows 95/98/NT/ME/2000/XP/Vista/W7/W8/W10

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 6,5 cm
Magasság 3,8 cm
Mélység 12,5 cm
Tömeg 150 g

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Kompatibilitás

Kompatibilitás Windows 7, Windows 10, Windows 11

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Szimmetrikus

Érzékelő

Érzékenység 7 000 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Gombok funkciói DPI-váltás, Csendes
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás RGB

Szín

Szín Fekete
Kód:  ME700a13
Termékszám:  PGMX100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15