Oldal frissítése

EVOLVEO MX500

4,5 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EVOLVEO MX500

Töltő gyorstöltési támogatással

Az Evolveo MX500 USB töltő megtévesztően kis méretekkel rendelkezik. Hatalmas teljesítményt rejt magában, így a legigényesebb eszközök is gyorsan tölthetőek a segítségével. Már nem leszel korlátozva a hosszadalmas, a mobiltelefonod vagy tableted töltésével eltöltött idő miatt. 


Tanúsítvánnyal ellátott gyorstöltés

Bónuszként a töltő a Qualcomm tanúsítványnak megfelelően támogatja a gyorstöltést. Noha maximális lendülettel tölt, nem kell aggódnod a meghibásodástól. Védelmi funkciók egész sora van beépítve. Kompaktságának köszönhetően pedig nem okoz gondot a töltő becsomagolása, hogy kirándulásokra vagy szabadságra is magaddal vihesd. 

Főbb jellemzők

  • gyorstöltés (akár 2,4 A)
  • extra teljesítmény a Qualcomm tanúsítvány szerint
  • kompakt méretek
  • standard USB kimenet
  • túlterhelés, rövidzárlat és túlmelegedés elleni védelem
Kód:  RY133a4
Termékszám:  MX500
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05