Oldal frissítése

EVOLVEO MG760

4,6 16 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EVOLVEO MG760


EVOLVEO MG760
 

Optikai gaming egér 3200 DPI felbontással

Éljen át egy egészen új játékélményt az EVOLVEO vadonatúj gaming egerével. Lehengerlő design-ját a gaming egerek legújabb trendjei inspirálták, amelyeket a profi eSport játékosok is használnak. Optikai érzékelője nagyon pontos és maximum 3200 DPI felbontással rendelkezik. Ezek az értékek beállíthatók egy gomb segítségével, ezáltal az eszköz minden játékoshoz garantáltan alkalmazkodik.


Kényelem akár több órán át tartó játék után is

Az ergonómikus szerkezet akár több órányi játék után is kényelmet biztosít. A futurisztikus design és a színes háttérvilágítás a játék hangulatát tökéletesen kiegészíti, súlyának köszönhetően pedig rendkívül pontosan lehet vele célozni. Az egér minőségi anyagokból készült, valamint hat gombbal van felszerelve, melyek mindegyike programozható, így megkönnyíti a kezelését és a játék bizonyos funkcióinak elérését.

EVOLVEO MG760
 

EVOLVEO MG760
 

Igényeihez alkalmazkodó egér

A megfelelő gaming egér alapja az összes elérhető gomb beprogramozásának lehetősége, mely alól ez a modell sem kivétel. A beépített intuitív programnak köszönhetően úgy állíthatja be egerét, hogy az pontosan az Ön ízlésének megfelelő legyen. A precíz felhasználói beállítások és a makró programozáshoz szükséges szoftver (5 profil) letölthető a következő címen: http://www.evolveo.eu/hu/mg760


EVOLVEO MG760
 

Legfontosabb jellemzők

  • 6 programozó gomb és 1 görgő
  • Aranyozott USB csatlakozó
  • USB kábel hossza 1,5 m
  • Optikai érzékelő választható felbontással 1000-3200 DPI
 

Paraméterek

Méret & súly

Tömeg 330 g

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Érzékelő

Érzékenység 3 200 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Gombok funkciói DPI-váltás
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Többszínű

Szín

Szín Fekete
Kód:  ML076k
Termékszám:  MG760
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20