Oldal frissítése

EVOLVEO MG648

4,2 184 értékelés
2 990 Ft

EVOLVEO MG648

EVOLVEO MG648

Tökéletes ergonómia

Már első pillantásra felkelti a figyelmedet

A jól ismert EVOLVEO cég kiváló minőségű vezetékes játék egere a költséghatékony választás a hardcore számítógépes játékososk számára. Az ergonómia, amelyet kifejezetten a jobbkezeseknek terveztek, lehetővé teszi, hogy kényelmesen dolgozhass az egérrel. Sötétben a gördülő kerekek mellett a kék háttérfényét nyújt segítséget.


Több gombbal

A gombok segítségével pontosan kiválaszthatod az adott helyzetnek megfelelő beállítást. Az egéren összesen hat gomb és a görgő kapott helyett. A használatához nincs szükség külön speciális szoftverre, csak csatlakoztasd az egeret a számítógéphez, és már használhatod is.

Tlačítka

Programozható gombok

Pontos mozdulatok

Előbb kell észrevenned az ellenfelet, mielőtt ő venne észre téged? Böngészni szeretnél az interneten és a kurzornak a lehető legpontosabban kellene működnie? Azáltal, hogy a felbontás négy fokozatban változtatható 800 és 2400 DPI között, nem csak egyszerűen, de pontosan is vezérelheted az egeret.


EVOLVEO
 

Tökéletes kialakítás

Ne korlátozzon a rövid kábel, amely a lehető legnehezebb pillanatokban akadályozza a munkát vagy a játékot. Az 1,36 méter hosszágú kábel az aranyozott USB csatlakozóval rengeteg helyet biztosít az egér mozgásához, és kiküszöböli a nemkívánatos interferenciát is.

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Egér interfész

Egér interfész USB

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Kompatibilitás

Kompatibilitás Windows 7, Windows 10, Windows 11

Érzékelő

Érzékenység 2 400 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Egyszínű

Méret & súly

Szélesség 8,2 cm
Magasság 3,8 cm
Mélység 12,1 cm
Tömeg 132 g

Szín

Szín Fekete
Kód:  ML076e3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MG648
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05