Oldal frissítése

EVOLVEO MG648

4,2 183 értékelés
3 490 Ft

EVOLVEO MG648

EVOLVEO MG648

Tökéletes ergonómia

Már első pillantásra felkelti a figyelmedet

A jól ismert EVOLVEO cég kiváló minőségű vezetékes játék egere a költséghatékony választás a hardcore számítógépes játékososk számára. Az ergonómia, amelyet kifejezetten a jobbkezeseknek terveztek, lehetővé teszi, hogy kényelmesen dolgozhass az egérrel. Sötétben a gördülő kerekek mellett a kék háttérfényét nyújt segítséget.


Több gombbal

A gombok segítségével pontosan kiválaszthatod az adott helyzetnek megfelelő beállítást. Az egéren összesen hat gomb és a görgő kapott helyett. A használatához nincs szükség külön speciális szoftverre, csak csatlakoztasd az egeret a számítógéphez, és már használhatod is.

Tlačítka

Programozható gombok

Pontos mozdulatok

Előbb kell észrevenned az ellenfelet, mielőtt ő venne észre téged? Böngészni szeretnél az interneten és a kurzornak a lehető legpontosabban kellene működnie? Azáltal, hogy a felbontás négy fokozatban változtatható 800 és 2400 DPI között, nem csak egyszerűen, de pontosan is vezérelheted az egeret.


EVOLVEO
 

Tökéletes kialakítás

Ne korlátozzon a rövid kábel, amely a lehető legnehezebb pillanatokban akadályozza a munkát vagy a játékot. Az 1,36 méter hosszágú kábel az aranyozott USB csatlakozóval rengeteg helyet biztosít az egér mozgásához, és kiküszöböli a nemkívánatos interferenciát is.

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Kompatibilitás

Kompatibilitás Windows 7, Windows 10, Windows 11

Érzékelő

Érzékenység 2 400 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Egyszínű

Méret & súly

Szélesség 8,2 cm
Magasság 3,8 cm
Mélység 12,1 cm
Tömeg 132 g

Szín

Szín Fekete
Kód:  ML076e3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MG648
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05