Oldal frissítése

EVOLVEO AirStream A7 mini

3,8 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EVOLVEO AirStream A7 mini

 

 

AirStream A7 minimalista fülhallgató

Az EVOLVEO Airstream A7-tel hívásokat fogadhat anélkül, hogy telefonjához akár egy ujjal is hozzáérne. Elég csupán Bluetooth-on keresztül társítania mobiltelefonjával, ezután a készülék rendkívül érzékeny, többirányú, zaj- és visszhangelnyomó mikrofonjának köszönhetően megbízhatóan közvetíti minden szavát. Beépített hangszórójának, illetve saját akkumulátorának köszönhetően a készülék telefonáláson kívül alkalmas zene lejátszásra, illetve hangoskönyvek és podcastok hallgatására. Az EVOLVEO Airstream A7 mindössze 3 cm-es hosszússággal és 5 g-os tömeggel büszkélkedhet, így mindig Önnél lehet használatra készen zsebében vagy táskájában.

 

Hét ok az EVOLVEO AirStream A7 handsfree fülhallgató megvásárlására

  • Rendkívül kis méret, amelynek köszönhetően semmiben nem akadályozza
  • Vezeték nélküli fülhallgató, amely alkalmas zenehallgatásra, hangoskönyvek és podcastok hallgatására, valamint handsfree telefonos beszélgetések lebonyolítására
  • Az Evolveo érzékeny, mikrofonja zaj-, illetve visszhangelnyomó funkcióval rendelkezik
  • Akár 2 készülék egyidejű csatlakoztatása a multipoint funkciónak köszönhetően
  • Vezérlőgomb (hívásfogadás / hívás vége / hívás elutasítása / újratárcsázás / lejátszás...)
  • Kompatibilis a legtöbb Android, Windows, Apple iOS és egyéb készülékekkel
  • Támogatott profilok: HFP, HSP, AVRCP, A2DP

Multipoint funkció támogatása

Nem tudja elképzelni, mire szolgál a multipoint funkció? Pedig nagyon egyszerű. Már magából a megnevezésből arra következtethetünk, hogy az eszköz két készülék egyidejű csatlakoztatását támogatja. Ezáltal telefonos beszélgetések lebonyolítása mellett tabletről történő videók lejátszására is alkalmas.

Az Evolveo fülhallgató akkumulátora

Akkumulátorának köszönhetően a fülhallgató akár 3 órányi folyamatos beszélgetést vagy zenehallgatást biztosít. Azonban, amennyiben Ön nem tartozik azon felhasználók közé, akik állandóan telefonálnak, az Evolveo AirStream A7 akár 70 óráig is kitarthat készenléti üzemmódban.

 

 

 
Kód:  EVO111a
Termékszám:  A7-BLK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20