Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

EVOLVEO FitBand B3

3,4 12 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EVOLVEO FitBand B3

A(z) EVOLVEO FitBand B3 okoskarkötőt nők és férfiak szintén viselhetik. Első pillantásra lenyűgöz a(z) fekete szilikon szíjával. A(z) EVOLVEO okoskarkötő gond nélkül kommunikál a(z) Android és iOS rendszerrel, mégpedig Bluetooth és USB interfészen keresztül. A közvetlen pulzusmérő egy nélkülözhetetlen segédeszköz az aerob és anaerob zóna pontos meghatározásához és a hatékonyabb zsírégetéshez. Átlagos használat mellett a fitnesz karkötő akkumulátorának üzemideje 360 óra. Így nem kell félned attól, hogy sportolás közben váratlanul lemerül. Ezt a fitnesz karkötőt úgy alakították ki, hogy ellenálljon a levegő páratartalmának, de vízzel nem érintkezhet. Az akkumulátor állapotának megjelenítése természetesen teljesen magától értetődő.

A(z) EVOLVEO FitBand B3 fitnesz karkötő legfőbb paraméterei

  • Közvetlen pulzusmérés érzékelő segítségével
  • Kettős idő és ébresztőóra funkció
  • A(z) EVOLVEO által készített karkötő felszereltségéből a(z) giroszkóp érzékelő sem hiányzik
  • A(z) EVOLVEO FitBand B3 fitnesz karkötőt a következő funkciókkal is felszerelték: értesítés mobilról, mobil kezelése, rezgés és akkumulátor állapota
  • A(z) okoskarkötő olyan sportfunkciókkal is rendelkezik, mint a(z) pulzusmérés, alvásfigyelés , lépésszámláló, kalóriaszámítás, sebességmérés, távolságmérés és tempómérés
  • Kompatibilis a(z) Android és iOS rendszeren futó okoseszközökkel

A(z) EVOLVEO FitBand B3 nem hagy cserben

A(z) EVOLVEO FitBand B3 okoskarkötő rabul ejt a számos intelligens funkciójával. A funkcionális értesítéseknek köszönhetően mindig képben leszel. Ez a készülék vibrációval is felhívja a figyelmedet a jelentős információkra. A(z) EVOLVEO fitnesz karkötővel az okostelefonodat is vezérelheted, így az egyszerű tevékenységekhez nem kell elővenned a zsebedből vagy a hátitáskádból.

A(z) EVOLVEO FitBand B3 okoskarkötő jó kondiban tart

A(z) EVOLVEO FitBand B3 a következő tevékenységek kiértékelésére szolgál: futás, kerékpározás, úszás, fitnesz, síelés, golf és evezés. Például az alvásciklus-figyelő funkció méri a REM fázis hosszát. Ezenkívül tanácsot ad, hogyan javíts az alvási ciklusodon és ennélfogva ne legyél fáradt a nap folyamán. A kalóriaszámítás segít a kiegyensúlyozott táplálkozás elérésében. A lépésszámláló szüntelenül méri az aktivitásod és statisztikai adatokkal biztat a mozgásra. A távolság, a sebesség és a tempó mérését különösen futásnál fogod díjazni.

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Uniszex

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, Android 4.4

Kijelző

Számlap alakja Szögletes
Kijelző típusa IPS

Kivitel és tartósság

Tok színe Fekete
Tömeg 20 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth
Szenzorok és hardver Rezgés, Giroszkóp

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Síelés, Úszás, Evezés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Tempó
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés
Smart funkciók Ébresztőóra

Software

Alkalmazás nyelve Angol
Felület nyelve Cseh, Angol, Szlovák, Magyar

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő 360 óra (15 nap)
Kód:  EVOa30a
Termékszám:  FTD-B3
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05