Oldal frissítése

EVOLVEO EPS 400W APFC

4,4 25 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EVOLVEO EPS 400W APFC

Csendes tápegység hatásfoka 82% és EPS felhasználható különösen a PC-s játékok. EPS12V szabvány kompatibilis ATX szabvány eredetileg dip SSI (Server System Infrastructure) számára tápegységek szerverek erősebb és stabilabb környezetet. Forrás aktív PFC, amely köszönhetően a csökkentés fázistolás áram és feszültség biztosítja a nagyobb kihasználása a tápáram. Ez a funkció különösen hasznos azoknak a felhasználóknak, akik a PC csatlakoztatva áramkimaradás esetén. áram UPS. Köszönhetően az aktív PFC tart UPS mentés a PC-vel ez a forrás már nem.

A készülék fel van szerelve 12 cm-es ventillátor kielégítő hűtés, tehermentesít zajt, amikor fordult. Jellemzője aktív PFC és bekapcsoló gomb. Integrált sebességszabályozó nagymértékben befolyásolja a zajszintet normál irodai munka. Forrás kompatibilis ATX 2.3 Ez négy Serial-ATA csatlakozó és jól használható, valamint fenéklemez Pentium IV. Természetesen van CE minősítéssel, és megfelel az előírásoknak RoHs, amely megmenti a környezetet.
Műszaki adatok:
Alapvető információk:Formátum: ATX 2.3Teljesítmény: 400 WPFC: AktívEgyéb jellemzők: hálózati kapcsoló, kábelek hossza 35cm,
hűtés:
Fan méret: 120 mm
Speed ??Control
csatlakozók:
1x hálózati kábel 20 MB + 4 pin
1x hálózati kábel 2x Molex csatlakozóval és 1 FD3
1x tápkábel cpu 4 pin
2x hálózati kábel 2x S-ATA csatlakozó

Paraméterek

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 400 W
Formátum ATX

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Aktív PFC, Power switch

Csatlakozók

Konnektorok ATX 24pin
15-pines SATA csatlakozók száma

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete 120 mm
Kód:  UE105i
Termékszám:  EP400AP12B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05