Oldal frissítése

EVOLVEO EPS 350W aPFC

4,2 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EVOLVEO EPS 350W aPFC

Ezen csendes, 82%-os hatásfokkal és EPS-el rendelkező számítógépes tápegység legfőképp a gamerek figyelmét kelti majd fel. Az EPS12V szabvány ATX kompatibilis, eredetileg az SSI (Server System Infrastructure) norma által meghatározott, szerverekbe szánt az erősebb és stabilabb környezet érdekében. A tápegység aktív PFC-vel rendelkezik, amely az áramerősség és feszültség fáziseltolódásának csökkentésével biztosítja a tápellátás jobb kihasználását. Ezt a tulajdonságot főleg azon felhasználók tudják igazán értékelni, akiknek a számítógép UPS-re van kötve áramkimaradás esetére. Az aktív PFC-nek köszönhetően az UPS a tápegység által hosszabb ideig képes ellátni a számítógépet.

12 cm-es ventilátorral rendelkezik, amely biztosítja számára a megfelelő hűtést, miközben gondoskodik az alacsony zajszintről is. Aktív PFC-vel és hálózati kapcsolóval is rendelkezik. Az integrált fordulatszámszabályozás nagymértékben befolyásolja a zajszintet az átlagos irodai munka során is. 2 db SATA csatlakozóval megfelelő a Pentium IV alaplapokhoz is. A tápegység ATX 2.2 szabványnak megfelelő, CE tanúsítvánnyal is rendelkezik, illetve a RoHs normát is teljesítette, így még a környezetet is kíméli.
Műszaki adatok:
Alapvető információk:
Formátum: ATX 2.3
Teljesítmény: 350 W
PFC: Aktív
Egyéb jellemzők: hálózati kapcsoló, 35cm hosszú kábelek


Hűtés:
Ventilátor átmérő: 120 mm
Fordulatszámszabályozás
Csatlakozók:
1x hálózati kábel MB 20+4 pinhez
1x hálózati kábel 2x MOLEX konnektorral és 1x FD3-al
1x hálózati kábel cpu 4pin
2x hálózati kábel 2x S-ATA csatlakozóval

Paraméterek

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 350 W
Formátum ATX

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Aktív PFC, Power switch

Csatlakozók

Konnektorok ATX 24pin
15-pines SATA csatlakozók száma

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete 120 mm
Kód:  UE105h
Termékszám:  EP350AP12B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05