Oldal frissítése

EVOLVEO Armor XL2

4,7 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

EVOLVEO Armor XL2

Multifunkciós kültéri Bluetooth hangszóró

A speciális EVOLVEO ARMOR XL2 vezetéknélküli hangszóró zord körülmények között is kiváló minőségű hangszínt és hosszú akkumulátor élettartamot biztosít. 6 az 1-ben multifunkciós készülék, amely Bluetooth hangszóró, MP3-lejátszó, FM rádió, LED zseblámpa, PowerBank és kéznélküli (handsfree) hívókészülék is egyben. 


Az EVOLVEO Armor XL2 Bluetooth hangszóró főbb tulajdonságai

• Hordozható, pehelykönnyű és kompakt design
• ellenálló, gumírozott felszín kék színben
• a csomag része a kerek kormányra szerelhető tartó és egy fém karabiner
• 3W hangszóró passzív membránnal
• Bluetooth 4.0
• 4 000 mAh kapacitású akkumulátor
• külső eszközök feltöltésére használható
• MP3-lejátszó, microSD támogatással
• LED zseblámpa, vészhelyzet esetén SOS jelzés leadására képes
• FM rádió
• integrált mikrofon handsfree híváshoz
• 3.5 mm AUX audio bemenet
• IP54 vízálló, LED világítás, Mikrofon handsfree híváshoz, Rádió, PowerBank, MP3-lejátszó


Szolid és strapabíró készüléktest

A gumírozott test, amely cseppálló és esőálló IP54 szintig, első látásra megragadja az embert a stílusos kialakításával. Egy speciális tartó segítségével a hangszóró a bicikli kormánykerekéhez rögzíthető, így a zenehallgatás mellett az út megvilágítására is használhatod a LED lámpájának köszönhetően. A csomag része ezen felül egy fém karabiner, amellyel akár hátizsákhoz is csatolható.


Minőség kompromisszumok nélkül

A dinamikus 40mm neodímium HD hangszóró kiváló hangminőséget biztosít, amelynek meglepően telt és erőteljes sztereó hangzása lenyűgöz majd. A hangszóró integrált MP3-lejátszó funkcióval rendelkezik, amely képes egy maximum 64 GB-is microSD memóriakártyáról zenét lejátszani.


Hosszú akkumulátor-élettartam

Ha imádsz utazni, és nincs mindig elérhető konnektor a közeledben akkor különösen értékelni fogod a nagy kapacitású 4000 mAh akkumulátort, amellyel akár órákon keresztül hallgathatsz zenét töltés nélkül. PoerBank fgunkciójának köszönhetően más, külső készülékek is tölthetőek róla USB-kábel segítségével. Számítógéphez csatlakoztatva memóriakártya-olvasóként vagy PC hangszóróként is használhatod.


Handsfree funkció

Zenehallgatás közben egyszerűen, egy gomb használatával felveheted a hívásaidat enélkül, hogy a zsebedben vagy a hátizsákodban kelljen keresgélni. A kényelmes telefon-beszélgetés érdekében az EVOLVEO hangszóró integrált mikrofonnal és hangerő-szabályozó gombokkal van felszerelve.

A csomag tartalma:
EVOLVEO Armor XL2, Bluetooth hangszóró
kormányra szerelhető tartó
fém karabiner
USB töltő kábel
használati utasítások

Kód:  JF215e1
Termékszám:  ARM-XL2-BLU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15