Oldal frissítése

EVOLVEO 30S2 Rainbow RGB

4,2 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EVOLVEO 30S2 Rainbow RGB

Az RGB LED szalag hossza eltér az EVOLVEO 25S1 szalag hosszától, és a szivárvány 7 színét egy időben képes felvonultatni. A szalagot a hátsó felén található kétoldalas ragasztó segítségével felragaszthatod a számítógépház kiválaszott részére.

Az EVOLVEO 30S2 szalaghoz az alábbiak egyikére lesz szükséged:

  • EVOLVEO A2 kábel, amely kompatibilis az úgynevezett Rainbow RGB ventilátorokat támogató alaplapokkal vagy az 5 V-os hálózati szalagokkal. Ezek például az alábbiak lehetnek: GIGABYTE - RGB Fusion, MSI - Mystic Light Sync, ASUS - AURA, ASRock - RGB LED.
     
  • EVOLVEO C1 távirányítós vezérlő, amellyel a ventilátor sebességét szabályozhatod, és válthatsz a színmódok közül anélkül, hogy kapcsolódni kéne az alaplaphoz

CSATLAKOZTATÁS AZ EVOLVEO A2 KÁBEL SEGÍTSÉGÉVEL

Az EVOLVEO 30S2 szalagot EVOLVEO 12R1R ventilátorokkal tudod összekapcsolni. Az EVOLVEO A2 kábellel akár 4 RGB Rainbow eszköz is összeköthető, és kompatibilis az RGB 5V 3 tűs csatlakozókkal.

EVOLVEO 30S2 Rainbow


CSATLAKOZTATÁS AZ EVOLVEO C1 VEZÉRLŐVEL

Az  EVOLVEO C1 vezérlőre akkor lesz szükséged, ha nincs RGB Rainbow alaplapod, vagy az alaplapon nincs RGB 5V csatlakozás. A C1 vezérlő segítségével egy időben akár 10 olyan EVOLVEO RGB Rainbow eszközt is összekapcsolhatsz, amely 6 tűs csatlakozóval rendelkezik. A szalag csatlakoztatható az EVOLVEO 12R1R ventilátorokhoz. A vezérlő szabályozása 3 módon történhet:

  • A távirányítóval vezérelheted a ventilátor sebességét, a fényeffekteket és a fényeffektek sebességét
  • A vezérlő 3 gombjával vezérelheted a ventilátor sebességét, kapcsolhatod a fényeffekteket és változtathatod a fényeffektek sebességét
  • A vezérlőt a számítógépház előlapján található RESET gombhoz csatlakoztatva válthatsz a fényeffektek között
EVOLVEO 30S2 Rainbow


FŐBB TULAJDONSÁGOK

  • 18 db Rainbow típusú  RGB LED
  • Egyedi színek: kék, világoskék, piros, zöld, sárga, fehér, rózsaszín, plusz színeffektek
  • Tápellátás: 5V
  • Méret: 300 × 15 × 8mm
  • Csatlakozó: 6 tűs

Paraméterek

Hossz

Hosszúság 30 cm

LED-ek száma

LED-ek száma 18

Szín és funkciók

Szín RGB
Kód:  UE119a2
Termékszám:  rgb-strip-30s2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10