Oldal frissítése

EVOLUTION GROUP 29004,1 ezüst gyöngy szett lánc (Ag925/1000, 5,0 g)

5 2 értékelés
43 290 Ft

EVOLUTION GROUP 29004,1 ezüst gyöngy szett lánc (Ag925/1000, 5,0 g)

Ön is szeret gyönyörű ékszereket viselni? Kényeztesse magát az EVOLUTION GROUP 29,004.1 divatos ajándék szettjével, amely 6-7 mm átmérőjű gyönggyel ékeskedik. A gyöngyös ezüst szett minden nőnek jár, tökéletes viselet függetlenül a ruhák stílusától!  A valódi gyöngy mindig is a nők kedvenc éke volt, emellett a gazdagság jelképe is. Az ezüst láncot vékony réteg ródium borítja, amely gondoskodik a lánc fényességének hoszabb ideig tartó megőrzéséről, és megakadályozza az ezüst oxidációját is. Teljesen antiallergén. Az ékszerek ennek köszönhetően ellenállnak a külső környezet behatásainak is, különösen a nedvességnek. Az EVOLUTION GROUP ajándék szett alkalmas nappali viseletre és esti alkalmakra is, ezek az ékszerek mindig szemet gyönyörködtető dekorációt biztosítanak!

Az Evolution Group 29,004.1 előállításához felhasznált anyagok 

  • Ezüst 925/1000, ródium
  • AAA édesvízi igazgyöngy
  • cirkon

 Az Evolution Group 29004,1  ajándékcsomag tulajdonságai

  • Gyöngyök méretei: 6-7 mm 
  • Gyöngyház színe: természetes fehér-színtelen
  • Gyöngy alakja: félgömb
  • A gyöngy származása: Kínában tenyésztett édesvízi igazgyöngy
  • fülbevaló alakja: fülbedugós
  • A lánc hossza: 45 cm
  • Súly: 5,0 g

A csomag tartalma:
1 db lánc és medál
1 pár fülbevaló
1 tanusítvány
1 doboz

 

Édesvízi gyöngy

Az édesvízi vagy folyami gyöngyöket növekedésük során speciális termesztési folyamattal kezelik. Ez magában foglalja a környezet megváltoztatását, amelyben a kagyló él, ami befolyásolja a gyöngy színét és formáját. Az édesvízi gyöngyöket, a népszerű tévhittel ellentétben nem lehetséges beszínezni. A folyami gyöngyök,  a tengeri gyöngyhöz hasonlóan a kagyló belsejében növekednek. Minden gyöngy eredeti, mivel ez egy természetes módon keletkezett termék, emiatt lehetséges minimális eltérés színben, formában és a gyöngy csillogásában is. A gyöngyöket minden szetthez gondosan válogatják ki, hogy tökéletes megjelenést biztosítsanak a nyakláncnak és a fülbevalóknak. Adjon valódi gyöngyökkel díszített ezüst ékszer szettet ajándékba, amivel minden nőt boldoggá tehet!

 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Ékszer típus

Ékszer típusa Medál, Fülbevaló, Lánc, Ajándékszett

Rendeltetés

Típus Női

Kirakás, kövek

Kirakás Igazgyöngy

Méret

Méret 45 cm (450 mm)

Anyag

Anyag Ezüst
Finomság Ezüst 925/1000
Ékszer tömege 5,00 g
Felületkezelés Fényes, Ródiumozott

Rögzítés fajtája

Fülbevaló bekapcsolásának módja Menetes zár
Kód:  SP6396
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590962290042
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15