Oldal frissítése

EVGA SuperNOVA 750 GT

5 3 értékelés

Szolgáltatások és kiegészítők

ÁFA-s ár
45 890 Ft
ÁFA nélküli ár
36 130 Ft

EVGA SuperNOVA 750 GT

PC tápegység EVGA SuperNOVA 750 GT Képernyő

Nincs olyan számítógép vagy szerver, amely megfelő tápegység nélkül tudna működni. Ezért nem célszerű ezt a komponenst alábecsülni. A PC tápellátásán kívül az általános fogyasztást és az egyes kiegészítők élethosszát is befolyásolja. A(z) EVGA SuperNOVA 750 GT teljesítménye 750 W, így biztonságos áramellátást garantál a különálló komponenseknek. A(z) 750 W-os ATX tápot elsősorban professzionális és felső kategóriás gamer PC-khez tervezték. A(z) EVGA műhelyében készült tápegység ventilátorának mérete 135 mm, ebből kifolyólag nagy mennyiségű meleg levegőt tud elvezetni. A bejövő elektromos áram a hátsó kapcsolónak köszönhetően egy szempillantás alatt felfüggeszthető. Minden komoly tápegység rendelkezik egy tanúsítvánnyal, ami megmutatja, milyen hatékonyan tudja felhasználni a bejövő áramot. A(z) 80 PLUS Gold tanúsítvány alapján hatékonysága 92%. Mivel kábelei leszerelhetők, elkerülheted, hogy kupi legyen a számítógép-ház belsejében.

A(z) EVGA SuperNOVA 750 GT 750W táp fontosabb jellemzői

  • Aktív teljesítménytényező kompenzáció (PFC)
  • A(z) ATX formátum napjaink egyik legnépszerűbb fajtája
  • A(z) pc tápegység 80 PLUS Gold tanúsítvány alapján maximális hatékonysága 92%
  • A(z) EVGA SuperNOVA 750 GT védelméről a hőmérséklet függő fordulatszám szabályozás gondoskodik
  • Természetesen ellátták még 6 SATA konnektorral is, amely az SSD/HDD merevlemezek és a DVD meghajtó csatlakoztatására szolgál
  • Védettségi foka: túlfeszültség védelem (OVP), túlfeszültség védelem (UVP), túláram védelem (OCP), túlterhelés elleni védelem (OCP), rövidzárlat elleni védelem (SCP) és túlmelegedés ellen védelem (OTP)
PC tápegység EVGA SuperNOVA 750 GT Csatlakozási lehetőségek (portok)

Paraméterek

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 750 W
Formátum ATX
Moduláris Teljesen

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Levehető kábelek, Aktív PFC, Termikus sebesség szabályozó, Power switch, Zero RPM mode, Dual EPS
Védelem típusa Túlfeszültség védelem (OVP), Túlfeszültség védelem (UVP), Túláram védelem (OCP), Túlterhelés elleni védelem (OCP), Rövidzárlat elleni védelem (SCP), Túlmelegedés ellen védelem (OTP)

Hatékonyság

Tanúsítvány 80 PLUS Gold
Hatékonyság 92 %

Csatlakozók

Konnektorok ATX 24pin, Floppy 4pin, Molex 4pin, PCI-E 8pin / 6+2pin, SATA 15pin
PCI Express 8pin / 6+2pin 4db
15-pines SATA csatlakozók száma
Molex FDD 4-pin száma
Molex FDD 4-pin száma

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete 135 mm

Méret

Szélesség 150 mm (15 cm)
Hosszúság 86 mm (8,6 cm)
Mélység 150 mm (15 cm)
Tömeg 2,27 kg (2 267 g)
Kód:  EV206p8d
Jótállás: 84 hónap
Termékszám:  220-GT-0750-Y2

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05