Oldal frissítése

EVGA DG-87 Gaming Case

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EVGA DG-87 Gaming Case

A legjobb gamer PC-ket maguk a játékosok építik saját ízlésük szerint. A jó alapokhoz szükség van egy megfelelő számítógép házra, amelyen elegendő mennyiségű slot és csatlakozó van továbbá az optimális levegőáramlást vették figyelembe tervezése során. Az EVGA DG-87 Gaming Case mindezt nyújtja sok más olyan dologgal egyetemben, amely nélkül egy igazi játékos nem lehet meg.

Legfontosabb jellemzők

  • Gamer PC ház
  • Irányítógombok az oldalsó, csatlakozók az oldalsó és a felső panelen
  • Ventilátor fordulatszám-szabályozás
  • A processzor hőmérsékletének ellenőrzése
  • Számos szabad slot
  • Porszűrővel ellátott ventillátorok

Szükség esetén szabályozható teljesítmény 

Az EVGA K-Boost gomb segítségével a processzor vagy a videokártya teljesítménye jelentősen növelhető, a játékosok feszült helyzetekben ezt minden bizonnyal értékelni fogják. A vezérlőgombok az oldalsó, a csatlakozók pedig a felső panelen találhatók. A jó minőségű video- és hangátvitelhez a ház HDMI csatlakozót kapott, ezen kívül két USB 2.0 port és USB 3.0 port, mikrofon csatlakozó, reset gomb, instant reset gomb és a ventillátor sebességének szabályzója került még rá. 

A jól felszerelt EWGA DG-87 ház

Egy high-end gamer PC-ben könnyen elhelyezhető minden. Támogatja az mITX, mATX, ATX és E-ATX alaplapokat, beszerelhet akár négy videokártyát, akár nyolc 140 vagy 120 mm-es ventillátort, porszűrőt és persze a vízhűtés is támogatott. Az EVGA DG-87 kábelrendezése tökéletesen megoldott, és a többi alkatrésztől különválik. A Gaming Case egyszerűen egy csúcs ház, amellyel valóban megépítheti a legerősebb játékgépet.

 
Kód:  EV390b2f
Termékszám:  100-E1-1236-K0

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05