Oldal frissítése

EVGA 1000 GQ Power Supply

5 4 értékelés
82 890 Ft

EVGA 1000 GQ Power Supply

Ez a GQ sorozatból való 1000 W teljesítményű számítógépes tápegység elsősorban azokba a konfigurációkba ajánlott, ahol kulcsfontosságú a megbízható és szakadatlan üzem. Az EVGA 1000 GQ élettartama akár 100 000 óra is lehet, a magas hatásfokáról pedig a 80 Plus Gold tanúsítvány tanúskodik. Támogatja az egyszerre több videokártya becsatlakoztatását, illetve a +DC–DC konverziót.

Legfontosabb jellemzők

  • EVGA ECO technológia biztosítja teljesen csendes működést közepes terhelés esetén
  • Japán kondenzátorok
  • Élettartama akár 100.000 óra
  • 80 Plus Gold minősítés - magas hatásfok
  • Több videokártya támogatása
  • 135 mm átmérőjú ventilátor

Csendes közepes terhelés esetén

A tápegység EVGA ECO üzemmóddal rendelkezik, amelynek köszönhetően teljesen csendes marad alacsony és közepes terhelés esetén. Amíg nem szükséges, addig a 135 mm átmérőjű ventilátor nem forog, ezzel biztosítva a zajmentes üzemet. A tápegységben csúcsminőségű japán kondenzátorok kerültek felhasználásra, amelyek növelik az a megbízhatóságot és a teljesítményt egyaránt. 

Moduláris kábelezés

A tápegység modulárisan oldja meg a kábelezést, azaz a jobb légáramoltatás érdekében elég csupán azokat bekötni, amelyek használva is lesznek. Nem hiányozhat az NVIDIA SLI és az AMD Crossfire technológiák támogatása sem az egyszerre több vdeokártya csatlakoztatása érdekében, hogy még nagyobb teljesítményre tehess szert. A tápegység felépítése nagyban hozzájárul a tökéletes +DC-DC átalakításhoz, amely aztán tovább optimalizálja az áramerősség és ellenállás redukcióját.

80 Plus Gold hatásfok

Ez az arany sorozat teljesíti a legmagasabb követelményrendszer efeltételeit is a PlugLoadSolutions (80 PLUS) szervezetnél. A 80 Plus Gold tanúsítvány azt jelenti, hogy hatékonyan használja fel az elektromos energiát, nem pazarol, és nem termel felesleges hőt. Átlagos terheltség esetén a hatásfoka ebből kifolyólag 92%-os, de akár több is lehet. Nem hiányozhatnak a védelmi áramkörök sem a rövidzárlat, tűlfeszültség és túlterheltség ellen.

Paraméterek

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 1 000 W
Formátum ATX
Moduláris Semi

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Levehető kábelek, Aktív PFC, Termikus sebesség szabályozó, Power switch

Hatékonyság

Tanúsítvány 80 PLUS Gold
Hatékonyság 92 %

Csatlakozók

Konnektorok ATX 24pin, CPU 8pin / 4+4pin, Floppy 4pin, Molex 4pin, PCI-E 8pin / 6+2pin, SATA 15pin
PCI Express 8pin / 6+2pin 10db
15-pines SATA csatlakozók száma 12×
Molex FDD 4-pin száma
Molex FDD 4-pin száma

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete 135 mm

Méret

Szélesség 150 mm (15 cm)
Magasság 85 mm (8,5 cm)
Mélység 180 mm (18 cm)
Kód:  EV300bd
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  210-GQ-1000-V2

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15