Oldal frissítése

Ev Expert Evecube B+, 22 kW, AC, 5 m, TYPE 2 kábel

Ingyenes
szállítás boltjainkba
570 790 Ft

Ev Expert Evecube B+, 22 kW, AC, 5 m, TYPE 2 kábel

Az Ev Expert Evecube B+ töltőállomást elektromos járművek töltésére használhatod. A 3,7 és 22 kW közötti feszültséget igénylő elektromos járművek töltésére alkalmas. Rozsdamentes acélból készült, minőségi gravírozással. Az Ev Expert Evecube B+ jól olvasható kijelzővel rendelkezik, hogy megtudjon minden szükséges információt az elektromos autó töltéséről. Naperőműhöz csatlakoztatható, és a többletenergiát felhasználhatja a töltéshez. Az Ev Expert Evecube B+ töltőállomáshoz 5 m-es Type 2 kábel tartozik.

Az Ev Expert Evecube B+ töltőállomás főbb jellemzői

  • Az Ev Expert Evecube B+ töltőállomás biztonságosan tölti fel elektromos autódat
  • Értékelni fogod az új funkciókat
  • A kimeneti feszültség 3,7 és 22 kW között mozog
  • Rozsdamentes acélból készült
  • Az áttekinthető kijelzőn megtalálod a szükséges töltési információkat
  • Az Ev Expert Evecube B+ képes a naperőműből származó maradék energiát felhasználni
  • 5m-es kábellel érkezik

Otthoni és nyilvános töltéshez

Az Ev Expert Evecube B+ töltőállomás otthoni töltésre és nyilvános helyiségekbe egyaránt alkalmas. A kiváló minőségű korróziógátló kialakítás hosszú élettartamot ígér. A biztonságos töltést védő funkciók is biztosítják, mint például az IR44. A legfontosabbak közé tartozik a beépített B típusú áramvédő és a 6 mA egyenáram-érzékeléssel rendelkező RCD (FI) A-EV hibásáramú készülék. Telepítése nagyon egyszerű, mivel nem igényel további védőelemek hozzáadását. Az Ev Expert Evecube B+ 6, 10, 13, 16, 20, 25 vagy 32 A kimeneti áramot állíthatsz be.

Használd ki az automatizálási és megtakarítási funkciók előnyeit

Az Ev Expert Evecube B+ töltőállomás készen áll egy másik készülék, például egy naperőmű csatlakoztatására, így kihasználhatod a HDO PV többletéből származó olcsó töltőáramot. Így mindig a maximálisan rendelkezésre álló teljesítményen tölt, és egyidejűleg védi a megszakítót. A töltési állapotra vagy a kiválasztott töltési módra vonatkozó információk mellett a kijelző áttekintést nyújt az összes RFID-kártya vagy chip felhasználó energiafogyasztásáról is. Az Ev Expert Evecube B+ rendelkezik egy RFID olvasóval akár 64 RFID címke számára,ami különösen hasznos a kereskedelmi épületekben. Minden kulcs tárolja a fogyasztási adatokat, így az alkalmazottak vagy a szálloda vendégei is elszámolhatnak.

Az Ev Expert Evecube B+ maximális tartósságot és adatvédelmet kínál

Az Ev Expert Evecube B+ töltőállomás háza kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, ami hosszú évekig biztosítja a működést. Az adatok közvetlenül a töltőállomáson tárolódnak, így mindig te irányítasz. A fő előnyök közé tartozik a kompatibilitás a fotovoltaikus erőművel,így változó felhasználási módot kínál. Ez része annak a programnak, amelyre az Új Zöld Megtakarítások támogatás felhasználható.

Válassz egyet a Ev Expert Evecube B+ három üzemmódja közül

Egy fotovoltaikus erőművel együttműködve az Ev Expert Evecube B+ töltőállomás három választható üzemmódban áll készen a működésre. Az alap MIN CHARGE üzemmód 6 A minimális hálózati töltőáramot biztosít. A második üzemmód MAX CHARGE a maximálisan rendelkezésre álló energiával próbál tölteni. A harmadik SOLAR ONLY üzemmód csak a többletet tölti fel a hálózatra. A töltést az egyes EVSE-k megszakítóinak névleges és beállítható határértékei korlátozzák.


Paraméterek

Tulajdonságok

Konnektor típusa 2-es
Maximális teljesítmény 22 kW
Maximális áram 32 A
Kábel hossza 5 m
Feszültség 400 V
Fázisok száma 3

Töltőállomás

Típus Wallbox
Csatlakozóaljzatok száma 0
Minimális üzemi hőmérséklet -20 °C
Maximális üzemi hőmérséklet 50 °C
Áramvédő típusa B
Védelmi fokozat IP44
Tulajdonságok és funkciók Töltőáram beállítása, LED jelzés, Kijelző
Autentikáció RFID

Méret & súly

Szélesség 21 cm
Magasság 27 cm
Mélység 13 cm
Tömeg 5 000 g
Kód:  AUPR59952
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  EVCUBEB+Vc

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10