Oldal frissítése

Eurocase MC 41 EVO

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Eurocase MC 41 EVO

Eurocase EVO MC41 egy kompakt számítógép szekrény elegáns fekete színű. A helyét az optikai meghajtó, két rendelkezésre 5,25 "öbölben. Floppy meghajtó, vagy egyéb szabályozók megfelelő méretű lehet helyezni egy külső 3,5 "öbölben. Merevlemez meghajtó használható rejtett 2,5 "állásba, vagy három 3,5". Ez a modell között Microtower típusok, és így lehetővé tegye az alaplap microATX. EVO MC41 biztosít akár négy szeletet, mint a TV-tunerek, vezérlők, grafikus kártya, és még sok más.

legfontosabb jellemzői

  • Ahhoz, hogy épít egy PC szabvány szerint ATX
  • Három látható pozíciókat - egy 3,5 és két 5,25 hüvelyk
  • Három rejtett 3,5 "és egy 2,5" meghajtó
  • Egy USB 2.0 és egy USB 3.0
  • A típusú alaplap microATX

Töltött elülső rész

Praktikus is a helyét egy USB 3.0 és két USB 2.0 port, mikrofon és fejhallgató kimenet az előlapon a doboz tetején. Vannak is elhelyezett gombok - Power gomb és reset LED jelzi a bekapcsolt állapotot és a HDD aktivitást.

Kód:  UB205ya
Termékszám:  MC41B00-EVO
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10