Oldal frissítése

Eurocase ECO+90 ATX-500WA-14

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Eurocase ECO+90 ATX-500WA-14

Ha új számítógépet építesz, vagy régi tápegységed cseréledre naprakészre, biztosan el gondolkodtál már azon, hogy milyen tápegységre lesz szükséged. Fontos, hogy minden paraméterre oda figyeljünk és nem szabad figyelmen kívül hagyni a hatékonyságot sem.

Az Eurocase ECO+90 ATX tápegység 500 W teljesítménye megfelelően elegendő a hatékonyságának köszönhetően a többmagos processzorok és nagyteljesítményű videokártyákhoz számára. Tipikus terhelés mellett a hatásfok eléri a 92%-ot. 140 mm-es ventilátorral rendelkezik, amelynek sebességét hőszabályzó vezéreli. Hátoldalán fő kapcsoló található. A csatlakozók közül megtalálható minden szokásos csatlakozó, és  4× SATA vagy 2× PCIe csatlakozó.

Legfontosabb jellemzők

  • 500W teljesítmény
  • ATX formátum
  • Aktív PFC
  • 92% hatékonyság
  • Hálózati kapcsoló
  • 140 mm-es ventilátor
  • Tápkábel nélkül

A hosszú harisnyázott kábelek bármilyen méretű számítógép házba beépíthető. A tápegység megfelel az elektromos biztonságra és az elektromágneses kompatibilitásra (EMC) vonatkozó szabványnak és követelményeknek. Továbbá megfelel a 2005/32/EU irányelvnek is, amely szerint a készenléti üzemmódban az energiafogyasztás nem lehet több, mint 0,5 W. A biztonsági áramkörök védik a tápegységet a túlterhelés vagy rövidzárlat ellen.

Paraméterek

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 500 W
Formátum ATX

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Aktív PFC, Termikus sebesség szabályozó, Power switch

Hatékonyság

Hatékonyság 92 %

Csatlakozók

Konnektorok ATX 24pin
PCI express 8-pin-es csatlakozók száma
15-pines SATA csatlakozók száma
Molex FDD 4-pin száma
Molex FDD 4-pin száma

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete 140 mm

Méret

Szélesség 150 mm (15 cm)
Magasság 85 mm (8,5 cm)
Mélység 170 mm (17 cm)
Kód:  UD930a1a
Termékszám:  ATX-500WA-14-90

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20