Oldal frissítése

eTiger ES-PET D2A mozgásérzékelő

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

eTiger ES-PET D2A mozgásérzékelő

A biztonság az intelligens otthonok legfőbb ismérve. Ez a mozgásérzékelő gondoskodik róla, hogy értesüljön a házába vagy a tulajdonára történő bármilyen behatolásról. Ezzel az érzékelővel kiegészülve a központi egység segítségével könnyen megteheti a szükséges lépéseket családja és tulajdona, valamint értékei védelmére. Ugyanakkor nem fogják zavarni a kutyák vagy macskák okozta téves riasztások, mert az érzékelő nem észleli a kisebb, 25 kg alatti állatokat. A készülék vezeték nélküli és infravörös érzékelővel figyeli a területet, helyiséget ahol fel van szerelve.

Legfontosabb jellemzők

  • Vezeték nélküli mozgásérzékelő infravörös szenzorral
  • Nem észleli a kisebb testű állatokat (25 kg-ig)
  • 110 fokos szögben képes érzékelni a mozgást, a hatótávolsága max 8m
  • Átviteli távolság legfeljebb 80 méter
  • Kompatibilis minden SeTual eTiger sorozatú központi egységgel
  • Két AA elemmel működik (tartozék)
  • Méretek: 118 x 52 x 35 mm

Megbízható őr

Ennek a mozgásérzékelőnek a legnagyobb előnye a könnyű felszerelhetőség és a vezérlő egységgel való vezeték nélküli hálózati kommunikáció. Az eszköz 110 fokos szögben képes érzékelni a mozgást, hatótávolsága pedig maximum 8 méter. Ha egy kisebb kertes családi ház biztonságáról szeretne gondoskodni, akkor az eTiger ES-PET D2A mozgásérzékelő elengedhetetlen eleme lesz az otthoni biztonsági rendszerének.

Kód:  ETI010e
Termékszám:  ES-D2A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20