Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Eternico 38mm / 40mm Silicone Band fekete-piros Apple Watch-hoz

Kiegészítők a termékhez

Eternico 38mm / 40mm Silicone Band fekete-piros Apple Watch-hoz

Sportos óraszíj

az Apple Watch okosórához

Cseréld le a régi óraszíjat az Apple Watch okosórádon, és keltsd életre a megjelenését. Választhatsz például egy sportos, vonzó színkivitelű Eternico Silicone Band szíjat, amelynek köszönhetően az órád ismét újszerű megjelenéssel fog ragyogni.

Eternico Silicone Band

ANYAG

Szilikon

AZ ÓRASZÍJ HOSSZA

140–170 mm

SZÍN

Fekete és piros

Eternico Silicone Band

Kiváló választás aktív felhasználók számára

Az Eternico Silicone Band szilikonból készült, amely minden tevékenység során magas szintű kényelmet nyújt. Ezenfelül mosható, és olyan szellőzőnyílásokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a jobb légáramlást a csukló körül - így kiváló választás különösen a sportolók számára.

Milyen órákhoz tervezték az Eternico szíjat?

Az Eternico óraszíj kompatibilis az Apple Watch Series 2, az Apple Watch Series 3 38 mm, az Apple Watch Series 4 40 mm és az Apple Watch Series 5 40 mm, Apple Watch Series 6 40 mm, Apple Watch SE 40 mm.

Csatlakoztatás típusa: 22 mm Apple sínek

Eternico Silicone Band

Paraméterek

Kód:  AETAW058
Termékszám:  AET-AWSLD503-38

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10