Oldal frissítése

ETA Vital Blend DIGI & RAW Smoothie mix 1100 90000

4,7 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ETA Vital Blend DIGI & RAW Smoothie mix 1100 90000

ETA 1100 90000
10 sebesség

10 sebesség

A kapacitása 2,5 liter

A kapacitása 2,5 liter

Csúszásgátló lábak

Csúszásgátló lábak

Nem szívja el az illatot

Nem szívja el az illatot

Többfunkciós keverő igényes

Multifunkciós turmixgép a magas elvárásokhoz

A nagysebességű asztali mixer minden modern otthonban jól jön majd. Gond nélkül aprítja és keveri össze a nyersanyagokat a legfinomabb sűrűségűvé. Az 1800 W-os motorja képes a jég összezúzására és krémes gyümölcs snackek készítésére is. Emellett a turmixgép képes jég és forró levesek készítésére.

A vegán ételek és smoothie-k szakértője

Minden ember más, így másak az elvárásaink is. A Vital Blend DIGI turmixgép olyan sokoldalú, hogy nincs szükség kompromisszumot kötni. Képes keverni, aprítani, turmixolni és zúzni, amely képességek alkalmassá teszik italok, koktélok, valamint mártások, levesek és szendvicskrémek készítésére is. Azonban az igazán hozzáértőknek a kedvenc smoothie és fagylalt készítése sem jelent majd problémát. Ezáltal a gyümölcsökön és zöldségeken alapuló vegán étrend kivitelezésének szempontjából a turmixgép felbecsülhetetlen értékű lesz, hiszen megőrzi az összes vitamint és tápanyagot.  

RAW és smoothie szakember
Prémium ajándékcsomagolás

Prémium ajándékcsomagolás

Az ETA Vital Blend DIGI turmixgép átlagon felüli felszereltségét biztosan értékelni fogják az aktív életet folytató felhasználók. A turmixgép mellé jár még 2 db egyedülálló 600 ml-es magas ellenállású és egészségtudatos Tritan sportpalack is. Bármit is készíts reggelire, kényelmesen magaddal viheted az útra, edzésre vagy a munkába. Az ital hőmérsékletének hosszú távú megőrzéséről a neoprén hőálló tartó gondoskodik.

DIGItális és VITÁLis

A modern otthon modern eszközöket igényel. A turmixgép elektronikus vezérlő rendszerrel rendelkezik, 6 előre beállított programmal a könnyű kezelhetőség érdekében. A kényelmes kezelésről 10 sebesség és egy időzítő gondoskodik, a keverési idő pontos beállításához. Ez biztosítja a nyersanyagok optimális feldolgozását. A Vital Blend DIGI turmixgépe maximum 30 000 fordulat / perc teljesítménnyel dolgozik, amelyet az impulzus gomb megnyomásával érhetsz el. A maximalizmust a nagyméretű, 2,5 literes, rendkívül ellenálló és egészségre ártalmatlan (BPA-mentes) Tritan tartály is igazolja. Továbbá, ez az anyag nem szívja magába az ízeket és az illatokat, sőt még az élelmiszer színét sem. Az egyedülálló, hatágú rozsdamentes acél Blendex kés recés pengével szinte elpusztíthatatlan. A keverés során lehetőséged van nyersanyagok vagy folyadékok hozzáadására is. A turmixgép fedelén található egy eltávolítható kupak is, ezért a fedelet az adagoláshoz egyáltalán nem szükséges eltávolítani. A turmixoláshoz elengedhetetlen eszköz a nagyméretű töltő eszköz, amellyel a Vital Blend DIGI turmixgépe rendkívül jól használható! Természetesen a tartály egyetlen felemeléssel egyszerűen eltávolítható, ergonómikus fogantyú és csúszásgátlós lábak jellemzik. Túlmelegedés elleni védelem és csúszásgátló lábak garantálják a 100%-os stabilitását, a kivehető kések pedig a könnyű tisztításért felelnek. A motorra öt éves kiterjesztett garancia vonatkozik, amely az utolsó érvünk az asztali turmixgép megvásárlására!

DIGITAL és VITAL
Foglaljon recepteket ajándékként

Ajándékozz recepteket 

Az ETA Vital Blend turmixgép megvásárlásával ajándékba kapsz egy egészséges receptkönyvet is, tele ízletes és egészséges receptekkel. A minta receptkönyvet és néhány receptet itt találod.

A minőség megéri!

Az ETA biztos a termékei minőségében, ezért meghosszabbított, 5 éves garanciát nyújt a motorra! A garancia biztosításához csak regisztrálj az Eta honlapján.      

Záruka
Intelligens megoldások

Intelligens megoldások

Arra törekszünk, hogy termékeinket a legnagyobb részletességgel tervezzük meg a háztartások számára.

Hagyomány

Hagyomány

Az ETA története 1943-ra nyúlik vissza, amikor Hlinsko villamos készülékeinek alapjait lefektetették.

Minőség

Minőség

Az ETA az egyetlen csehországi vállalat saját szakmai vizsgálóhelyiséggel, amely magas színvonalú termékeket és szolgáltatásokat biztosít.

Tervezés

Tervezés

Termékeink alapját a barátságos és vonzó kialakítás biztosítja, mivel vezető cseh tervezőkkel dolgozunk.

Paraméterek

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény 1 800 W
Maximum fordulatszám 30 000 ford/perc
Sebességfokozat 10

Tulajdonságok

Alkalmas Leveskészítésre, Smoothiehoz, Pürékészítésre, Jégtörésre
Funkciók Pulzáló funkció, Előre beállított programok
Tartály térfogata 2,5 l
Edény anyaga Műanyag

Kiegészítők

Kiegészítők Hordozható palack
Tárolók száma 3 db
Kód:  EAD1012a5
Termékszám:  110090000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15