Oldal frissítése

ETA Vital Blend Digi II 1100 90000

4,4 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ETA Vital Blend Digi II 1100 90000

Nemcsak a smoothie-hoz ért

Az ETA110090010 Vital Blend Digi II multifunkciós turmixgép játszi könnyedséggel elbánik gyümölccsel, zöldséggel, dióval, de még a jéggel is. A nagy, 1500 W-os teljesítmény és a 30 000 fordulat/perc gyorsaságnak köszönhetően tökéletesen finomra aprítja a nyersanyagokat. A 2 literes üvegedényben készíthetsz magatoknak smoothie-t, gyümölcsitalokat, koktélokat és leveseket, valamint jégkrémet is.

Kitűnő segítség a konyhában

Az ETA Vital Blend A Digi II tartálya tartós Tritanból készült egyedülálló, hatkaros, Blendex titán felülettel és fogazott pengével ellátott rozsdamentes acél késsel. A Tritan nem veszi át az étel illatát, ízét vagy színét.

 Hat előre beállított program

A kezelőpanelen egyetlen érintéssel választhatsz a beállított programok közül. Az ETA Vital Blend Digi II hat ilyet kínál: turmix, gyümölcs- és zöldségpüré készítése, tejes koktélok készítése, diófélék, vaj és jég aprítása. A PULSE gombbal érheted el a maximális sebességet. A könnyű és egyszerű karbantartás érdekében használd a turmixgép karbantartó és tisztító programját. A turmixolási idő pontos beállításához válassz a 9 sebesség közül, és az időzítő segítségével határozd meg az időtartamot is.


Keverjük össze az egészséges életmódot

  • 6 előre beállított program
  • 9 sebesség
  • akár 30000 fordulat/perc
  • BlendeX titán kés 

RAW étrend - JÁTSZVA? EGÉSZSÉGESEN!

Sok hasznos receptet és tippet találsz a Vital Blend Digi II készülékkel érkező "HRAW" JÁTSZVA? EGÉSZSÉGESEN könyvünkben. Élvezd a különböző smoothie-k, levesek, tészta, jégkrém és tejes ital recepteket.



Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Paraméterek

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény 1 500 W
Maximum fordulatszám 30 000 ford/perc
Sebességfokozat 9

Tulajdonságok

Alkalmas Csonthéjasok darálására, Leveskészítésre, Smoothiehoz, Pürékészítésre, Jégtörésre
Funkciók Előre beállított programok
Tartály térfogata 2 l
Edény anyaga Tritán

Kiegészítők

Kiegészítők Tömörítő
Tárolók száma 2 db
Kód:  ETASM521
Termékszám:  ETA110090010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05