Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ETA Victory 2272 90000

4,4 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ETA Victory 2272 90000

Ha kiváló minőségű és nagy teljesítményű vasalót keresel, akkor az ETA Victory 2272 90000 biztosan felkelti majd a figyelmedet, amely nem csak minőségi kivitelezéssel, de sok más érdekes és hasznos funkcióval is rendelkezik, mint például a gőzölés, az öntisztító képesség, a vízkő kialakulását megakadályozó rendszer, vagy pedig az automatikus kikapcsolást biztosító biztonsági rendszer. Az ETA Victory működésére és a megfelelő hőmérséklet elérésére fényjelzés utal. Segítségével szárazon vagy gőzöléssel is vasalhatsz, és a permetező funkciónak hála képes leszel még a nagyon gyűrött ruhadarabokat is gyengéden kivasalni.

Az ETA Victory 2272 90000 vasaló főbb tulajdonságai

  • Eloxium premium vasaló felület
  • A DRIP STOP rendszer megakadályozza a víz nem kívánt csöpögését a vasalódeszkáról
  • Az ANTI CALC rendszer a vízkő ellen küzd
  • Az ETA Victory vasaló SELF CLEAN öntisztító képességgel is rendelkezik
  • Nem hiányzik az AUTO-SHUT OFF biztonsági rendszer sem az automatikus kikapcsoláshoz
  • Választható hőmérséklet- és gőzszabályozás
  • Permetező funkció

Az ETA Victory vasaló számos praktikus funkcióval rendelkezik

Az ETA Victory 2272 90000 vasaló számos érdekes, praktikus és hasznos funkciót kínál. Az Eloxium premium vasaló felületrendkívül ellenálló a karcolásokkal szemben, és gyors hővezetést, illetve optimális hőeloszlást biztosít a vasaló felületen. A DRIP STOP funkció megakadályozza a víz nem kívánt lecsöpögését a vasalódeszkáról. Az ANTI CALC rendszernek köszönhetően nem kell aggódnod a vízkő kialakulása és lerekódása miatt sem. A SELF CLEAN funkció pedig időt takarít meg, hiszen ennek a funkciónak hála már nem kell gondoskodnod a vasalód rendszeres tisztításáról. Az ETA Victory emellett egy beépített AUTO-Shut OFF biztonsági rendszerrel is el van látva, aminek köszönhetően a vasaló egy idő után automatikusan kikapcsol. A 2600 W-os remek teljesítményének hála a vasaló rövid időn belül eléri az üzemi hőmérsékletet, és minimalizálja a hőmérséklet-ingadozásokat. A 450 ml-es tartály elegendő vizet biztosít a kényelmes vasaláshoz. A gőzlöket 170 g / perc, és a változó gőzkibocsátás 0-40 g / perc. A vasaló tápkábelének hossza pedig 3 m.

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Spriccelés, Gyorsmelegítés
Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Egyéb funkciók Öntisztítás
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen), Automatikus kikapcsolás

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 600 W
Gőzkibocsátás 40 g/perc
Gőzlövet 170 g/perc
Vasalótalp anyaga Eloxium Premium

Szín

Szín Fekete
Kód:  ETAZEN01
Termékszám:  ETA227290000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10