Oldal frissítése

ETA Tiara II 2269 90000

4,7 72 értékelés
14 590 Ft

ETA Tiara II 2269 90000

Vasaló ETA Tiara II 2269 90000 Oldalnézet

Ha azt tervezed, hogy beszerzel egy gőzölős vasalót, elnyerheti a tetszésed a nagyszerű ETA gőzölős vasaló. A vasalótalp gyártásához kiválasztott anyag a nagyszerű eloxium Premium, amely az alumínium elektrolízis közbeni oxidálódásával keletkezik. A legjobb minőségű anyagok közé tartozik, aminek köszönhetően mindenféle szöveten könnyedén siklik a vasaló. 2400 W-os teljesítményével nagyon gyorsan felmelegszik, és készen lesz a vasalásra. A vasaló 40 g/perces gőzkibocsátást kínál, amellyel könnyen kivasalhatod a vastag anyagokat és a nehezen vasalható ruhákat. Ha állandóan gyűrött redők tűnnek fel az ingeken, elég bekapcsolni a gőzlövetet, amelyet akár 140 g/percre is növelhetsz. A kiváló ETA vasalóval minden redőt hatékonyan kivasalhatsz a ruháidon.

A kiváló ETA Tiara II 2269 90000 vasaló legfontosabb funkciói

  • A kiváló ETA gőzölős vasaló segít neked kivasalni az átlagos ruhákat
  • Eloxon anyagú vasalótalpa minden anyagon jól siklik
  • A kitűnő, 2400 W-os teljesítmény egy pillanat alatt felmelegíti üzemi hőmérsékletre a vasalót
  • Gőzkibocsátás: 40 g/perc
  • Az erősebb gőzölés igényeihez előkészítették az akár 140 g/perc erejű gőzlövetet
Vasaló ETA Tiara II 2269 90000 Jellemzők/technológia
Vasaló ETA Tiara II 2269 90000 Alulnézet

Az elsőrangú ETA gőzölős vasaló ötletes megoldásai

A remek ETA vasaló kiegészítő funkcióinak köszönhetően keresett. Az Anti-drip rendszer segítségével alacsony hőfokon is kivasalhatod a kényes anyagokat, amikor a vasalók hajlamosak vizet csepegtetni a ruhákra. Tedd gyorsan rendbe a ruhádat az állványon a függőleges gőzölés funkciónak köszönhetően. Az öntisztítás funkciónak köszönhetően nagyon könnyű a vasalótalp ápolása, semmilyen szennyeződés sem marad rajta. A makacs gyűrődéseket néha kissé be kell nedvesíteni. Ebben nyújt segítséget a permetezés funkció, amellyel egy kicsit benedvesítheted a ruhákat. A vasaló természetesen biztonsági kikapcsolás funkcióval is rendelkezik, amelynek főleg akkor fogsz örülni, ha hosszabb ideig nem használod a vasalót. A minőségi ETA vasaló praktikus tulajdonságai és funkciói képesek kellemesebbé tenni a vasalást.

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Spriccelés
Egyéb funkciók Öntisztítás
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen), Automatikus kikapcsolás

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 400 W
Gőzkibocsátás 40 g/perc
Gőzlövet 140 g/perc
Vasalótalp anyaga Eloxium Premium

Szín

Szín Fehér, Zöld
Kód:  ETAZN2269
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ETA226990000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15