Oldal frissítése

ETA Tiara 1289 90000

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ETA Tiara 1289 90000

A  cseh ETA gőzölős vasalóval a házimunka nemcsak kellemes, de szórakoztató is lesz. A speciális alumínium talp villámgyors hőátadással, a hő optimális eloszlatásával, kiváló tapadással és nagyfokú karcállósággal rendelkezik. Sőt, kialakításának köszönhetően, a gombok körül is egyszerű vasalást tesz lehetővé. A folyamatos hőmérséklet-szabályozásnak és az opcionális gőz intenzitás megválasztásának köszönhetően különböző típusú textíliák vasalására alkalmas. A vasaló percenként 40 g gőzt fejleszt, a gőzölés folyamán akár 130 g/perc gőz is keletkezhet. A gőzölő funkció teljesen kikapcsolható, így a vasaló száraz vasaláshoz is használható.

Főbb jellemzők

  • Minőségi anyag
  • Vízkőmentesítő és öntisztító funkció
  • Hosszú kábel
  • Eloxium alumínium vasalótalp
  • Modern és elegáns design

Praktikus funkciók

A vasaló számos hasznos funkcióval rendelkezik. A kívánt hőmérséklet elérését fénnyel jelzi, a gőzölés pedig teljes egészében kikapcsolható, de további funkciókkal is biztosítja a hosszú élettartamot. Ide tartozik a vízkőlerakódást gátoló rendszer, amely megakadályozza a vízkövesedést, és lehetővé teszi a vasaló feltöltését egyszerű csapvízzel, valamint az öntisztító funkció, így a vasaló belsejének a tisztítása is rendkívül egyszerű. További hasznos funkciója a Vertical Steam, azaz függőleges gőzölés a vasalandó felülettel történő érintkezés nélkül. A vasaló könnyű és kényelmesen kezelhető, erről a 2,5 m hosszú forgatható kábel is gondoskodik.

A minőség megéri!

Az ETA biztos a termékeiben, ezért ad három évre kiterjesztett garanciát a vasalófelületre! A garancia érvényesítéséhez csak regisztrálj az Eta-n.

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Spriccelés, Gyorsmelegítés
Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Egyéb funkciók Öntisztítás
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen)

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 400 W
Gőzkibocsátás 40 g/perc
Gőzlövet 130 g/perc
Vasalótalp anyaga Alumínium

Szín

Szín Kék
Kód:  EAD2125e
Élettartam: 12 hónap
Termékszám:  ETA128990000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05