Oldal frissítése

ETA tepsi 25 x 35cm 6966 90000

ETA tepsi 25 x 35cm 6966 90000

Készíts ízletes ételeket a professzionális ETA gránit tepsiben. A tapadásmentes, titán adalékanyagot tartalmazó gránit felületnek köszönhetően könnyű elmosni és az étel sem ragad le az aljára. Ez az egyedi felületi kialakításnak hála nem veszi át a szagokat. A tepsiben kényelmesen főzhetsz, süthetsz, párolhatsz, vagy melegen is tarthatod az ételeket. Húsételt körettel akár 4-6 fő részére is elkészíthetsz benne, ugyanakkor elegendő kizárólag húsételhez akár 10 fő számára is.

Főbb jellemzők

  • tapadásmentes felület titán adalékkal
  • sütőben használható
  • egészséges ételkészítés (akár zsír nélkül is)
  • fogantyúk a biztonságos és egyszerű kezeléshez
  • könnyen elmosható
  • alkalmas gáz, üvegkerámia és elektromos tűzhelyhez is
  • mosogatógépben is elmosható

Egészséges elkészítés

Az ETA segítségével különféle ételeket készíthetsz zsír nélkül, gyorsan és egészségesen. A sütőt legfeljebb 220°C-ra melegítsd elő. Rendkívüli hővezető képességgel rendelkezik, amely időt és energiát takarít meg. A tepsit praktikus fogantyúval látták el a biztonságos és kényelmes kezelés érdekében. Különböző típusú tűzhelyen - gáz-, elektromos és üvegkerámia - is használható. A modern és elegáns design minden konyhába remekül illik.

Jellemzők:

Méretek: 25 × 35 × 14 cm
Térfogat: 7,7 l
Tömeg: 2 kg

Paraméterek

Anyag

Tepsi anyaga Titán
Kód:  xxETHR001g
Termékszám:  ETA696690000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20