Oldal frissítése

ETA Poseidon 2865 90030

3,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ETA Poseidon 2865 90030


Sokoldalú porszívó otthoni vagy irodai használatra

Az ETA Poseidon porszívó kategóriájában - a 3 az egyben készülékek között - nagy szívóerejének köszönhetően, az egyik legjobb választás. A száraz és nedves porszívózás is lehetséges a készülékkel, továbbá samponozással, folyadék-elvezetéssel is rendelkezik, és a legnagyobb szennyeződéseket is eltünteti.


A csomagban található tartozékok sokasága

A kihúzható kefével ellátott univerzális padlófúvókák alkalmasak mindenféle sima padló vagy vékonyabb szőnyeg tisztítására. A turbókefe hatékonyan összegyűjti a haj és az állati szőrt mindenféle szőnyegből. A samponozáshoz nagy és kis sampont talál a csomagban, továbbá egy párnás fúvókát a puha textilfelületekhez, és egy résfúvókát a szűk és nehezen elérhető területeken történő tisztításhoz.


Kényelmes porszívózás az ETA Poseidon 2865 90030-mal

A porzsák térfogata 5 liter, ami minimálisra csökkenti a gyakori csere szükségességét. A hulladék por/víztartály 8 liter, és biztonsági úszó van beleépítve. A tisztítószer-tartály térfogata 4 liter. A tisztítóoldatot a porszívó szétszerelése nélkül lehet betölteni, és az integrált szivattyú biztosítja a tisztító oldat hatékony adagolását. Szükség esetén néhány perc alatt megváltoztathatja a száraz és nedves módot. A 9 méteres hatósugarának köszönhetően még a nagyobb helyiségeket is kényelmesen tisztíthatja anélkül, hogy csatlakoztatná a tápkábelt.


Paraméterek

Rendeltetés

Tisztítás típusa Nedves tisztítás

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos, Vizes

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Vízhez, Padló, Párnás - puha textíliákhoz, Résszívó
Kefék Forgó

Szűrők

Szűrő típusa Mikroszűrő

Teljesítmény

Teljesítmény 1 500 W

Méret & súly

Szélesség 41 cm
Magasság 57 cm
Mélység 43 cm
Tömeg 13,5 kg

Szín

Szín Fehér, Kék, Szürke
Kód:  ETAVVIC02
Termékszám:  ETA286590030
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10