Oldal frissítése

ETA pörkölő titán 28x28cm 6950 90000

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ETA pörkölő titán 28x28cm 6950 90000

Készítsünk finom ételeket a négyszögletes titán ETA sütőedénnyel. A pörkölő tapadásgátló felülettel lett ellátva, titán anyagból, amely tapadásmentes, így könnyen mosható is. A különleges kivitelnek köszönhetően főzéshez és sütéshez egyaránt kiváló. Hővezető képessége helyet és energiát takarít meg.
Az ETA segítségével gyors és egészséges ételeket készíthetsz zsiradék hozzáadása nélkül, ráadásul elhelyezhető sütőben is maximum 220 ° C-on. A hőszigetelt fogantyúk biztosítják a könnyű, biztonságos és kényelmes használatot. A sütőedény alkalmas gáz, elektromos és in vitro kerámia hőforrásokhoz, beleértve az indukcióst is. A modern és elegáns design fekete kivitelben jól mutat bármilyen típusú konyhában. A pörkölő a minőség és a jó ár kombinációja.
További információk:
Színek:
fekete
Külső:
titán
Belső bevonat:
tapadásmentes felület
Méretek:
28 x 28 cm
Alkalmazás:
elektromosság
üveg kerámia
gáz
indukció
sütő





 

Paraméterek

Anyag

Tepsi anyaga Titán

Típus

Típus Mély
Kód:  EAV1042d
Termékszám:  ETA695090000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15