Oldal frissítése

ETA Milio Li-ion 3446 90000

4,5 25 értékelés

ETA Milio Li-ion 3446 90000

ETA 3446 90000 Milio
Li-Ion akkumulátor

Li-Ion akkumulátor

Magas szívóteljesítmény

Magas szívóteljesítmény

Ciklonszűrés

Ciklonszűrés

Hatékony HEPA szűrő

Hatékony HEPA szűrő

ETA 3446 90000 Milio

2 porszívó 1 árért

Nem kell minden alkalommal kompromisszumot kötnöd, végre engedd meg magadnak a luxust! Bármire is szeretnéd használni a porszívót, azt az ETA Milio készülékkel megoldhatod - amely egy rúd- és kézi porszívó is egyben . A Milio porszívót klasszikus porszívóként is használhatod padló takarítására, vagy pedig kéziporszívóként kisebb felületek felporszívózására. A kézi porszívó eltávolítása és vezérlése rendkívül kényelmes, ugyanúgy, mint a visszahelyezése. 

Vezeték nélküli szabadság

Mindannyian ismerjük azt a helyzetet, amikor a kábel porszívózás közben zavar, és csak akadályozza a takarítást. Az sem épp kényelmes, amikor folyamatosan ki kell húzni a tápkábelt az egyik aljzatból és csatlakoztatni másikba, mert túl rövid - ez a jelenség sem gyorsítja fel a porszívózást. A Milio porszívóval minden egyszerűbb lesz!A vezeték nélküli működést egy 18 voltos Li-ion akkumulátor biztosítja , amely egyetlen töltéssel akár 25 percet is kibír. Emellett egy beépített töltő rendszerrel rendelkező tartó is tartozik hozzá. Ez az akkumulátort 4 órán belül tölti fel, a teljesfeltöltöttségre pedig a fényjelzés utal.

ETA 3446 90000 Milio
ETA 3446 90000 Milio

Precíziós kialakítás és magas szívóhatás

Még a legkisebb porrészecskéknek sincs esélye a menekülésre. A legújabb ciklonszűrő rendszer a beépített elektromos kefével együtt maximalizálja a szívóhatást. Ezt követően a szennyeződéseket egy kiváló minőségű HEPA szűrővel szűri, így az otthonod gyönyörűen tiszta lesz. A teljesítményénekköszönhetően abszolút helyettesíti a hagyományos porszívókat. Az ergonomikus gumi fogantyú összecsukható. A porszívó rendkívül alacsony tömegének és viszonylag csendes működésnek köszönhetően (A kategória) nagyban megkönnyíti majd a munkádat.

Modern és praktikus design

A gyártó a dizájnon sem spórolt. A porszívó karcsú vázát hatékonyan kiegészítik a fúvóka alján található LED-es diódák. Ezek nem csak exkluzív megjelenést kölcsönöznek a porszívónak, de praktikus céljuk is van - megvilágítják a porszívó előtti területet, így minden szennyeződést látni fogsz. Ha befejezted a porszívózást, csak helyezd a porszívót a beépített töltővel ellátott állványba, és kész.

LED diody
Příslušenství

Elegáns, gazdag felszereltséggel

A porszívó felszerelése is kiemelkedő. A forgó elektromos kefe kifejezetten a parketta, a linóleum és a padló porszívózására lett kifejlesztve. Nem kell aggódnod ezek miatt a kemény felületek miatt, hiszen a kefe rendkívül gyengéd, és megakadályozza a padló felületének megkarcolódását.A párna-szívófej és a résszívófej megkönnyíti a puha szövetek, párnák vákuumozását, de a nehezen elérhető területeket (radiátor bordák, bútorok mögötti részek) is. A finom sörtés kefe pedig segít eltávolítani az összes pókhálót. 

A minőség megéri!

Az ETA biztos a termékei minőségében, ezért meghosszabbított garanciát ad a motorra, méghozzá 3 évre! A garancia biztosításához csak regisztrálj az Eta oldalán.

Záruka

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Intelligens megoldások

Intelligens megoldások

Arra törekszünk, hogy termékeinket a háztartások számára a legnagyobb részletességgel tervezzük meg.

Hagyomány

Hagyomány

Az ETA története 1943-ra nyúlik vissza, amikor az elektromos készülékek gyártásának alapjait lefektették Hlinskoban.

Minőség

Minőség

Az ETA az egyetlen olyan csehországi vállalat, amely saját szakmai vizsgálóhelyiséggel rendelkezik, amely magas színvonalú termékeket és szolgáltatásokat biztosít.

Tervezés

Tervezés

A termékeink barátságos és vonzó kialakítására alapozzuk a gyártást. Ezen vezető cseh tervezőkkel dolgozunk.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Felület típusa

Felület típusa Kemény padló

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 4 óra
Működési idő 25 perc

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló, 2 az 1-ben

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Résszívó
Kefék Forgó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Zaj

Zajszint 81 dB

Méret & súly

Szélesség 28 cm
Magasság 112 cm
Mélység 20 cm
Tömeg 3,79 kg

Szín

Szín Barna
Kód:  EAD1012a3
Termékszám:  344690000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15