Oldal frissítése

ETA Manoa 0501 90010

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ETA Manoa 0501 90010

Egy tiszta padló látványa, piszok, morzsa és por nélkül mindenkit örömmel tölt el, csakúgy, mint a gyors, hatékony, energiatakarékos munkavégzés. Az új ETA Manoa porszívóval megszabadulhatsz minden szennyeződéstől. Erőteljes és gazdaságos ECO motorja a padló és a szőnyegek porszívózásakor sok költséget takarít meg. Az elektronikus vezérlésnek köszönhetően egyszerűen beállíthatod az ideális szívóerőt, és szükség esetén azonnal lecsökkentheted a cső markolatán található mechanikus vezérlővel. A készülék kis méretú és könnyű, kerekei pedig megkönnyítik mozgását, így az ETA porszívóval tökéletesen tisztává varázsolhatsz minden zugot az otthonodban. Ha elkészültél a takarítással, a porszívót két részre veheted szét, hogy könnyebb legyen kis helyen tárolni. 

Az ETA Manoa porszívó főbb jellemzői

  • Erős, de gazdaságos ECO motor
  • Szívóerő szabályozás
  • Számos tartozék, különböző szívófejek
  • Az ETA porszívó kis méretű és könnyű
  • A motor túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik
  • Jelzi, ha tele a porzsák
  • Leáll, ha hiányzik a porzsák

Okos és ügyes segítő a takarításban

Az ETA Manoa porszívó jelzi, ha ki kell ürítened a 3 literes porzsákot. És ha elfelejtenéd a kiürített zsákot a helyére tenni? A porszívó biztonsági okokból időben leáll. Még ha nagyon kell sietned a takarítással, akkor sem kell attól félned, hogy a motor leég. A motor túlmelegedés elleni védelme megakadályozza a motor károsodását. Nyugodtan teljes lendületet vehetsz! Az ETA porszívó 8 m hosszú tápkábellel rendelkezik, amely használat után feltekezredik, így nem kell a kábel elhelyezésével vesződnöd. Szobáról szobára magaddal kell vinned a porszívót? Biztosan örülni fogsz a praktikus integrált fogantyúnak!

Tartozékok minden szobában

Minden felülethez más típusú szívófej szükséges. Az ETA Manoa porszívóhoz nem csak egy univerzális padló- és szőnyeg szívófej tartozik, amely visszahúzható kefével rendelkezik. A tartozékok között találni fogsz egy parketta- és kemény padló szívófejet, egy puha párnaszívófejet az érzékenyebb textíliák szennyeződéseinek eltávolítására, egy résszívófejet a legkisebb zugok megtisztítására, valamint egy finom kefeszívófejet, amellyel a finom port távolíthatod el a törékeny tárgyakról. Mindezt teleszkópos fémcsőre csatlakoztathatod, amelyet a testmagasságodnak megfelelően állíthatsz be. A kiváló minőségű szűrést a HEPA H 12-es szűrő biztosítja, a motor ki- és bemeneti mikroszűrőivel együtt.

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém
Tulajdonságok Puhított kerekek

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Parkettára, Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 79 dB

Méret & súly

Szélesség 43,5 cm
Magasság 24,5 cm
Mélység 30,5 cm
Tömeg 6,85 kg

Szín

Szín Piros
Kód:  ETAMA509
Termékszám:  ETA050190010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15